Witajcie.Zamierzam isc na etno do Poznania,niedlugo zdaje ZMP z niemca,z historii,niemieckiego i polskiego zdaje mature rozszerzona.Obawiam sie tylko matematyki i nformatyki na studiach..Przegladalam program studiow i musze przyznac,ze mnie troszke przerazil.Jezeli wiecie cos na ten temat...prosze-piszcie.Pozdrawiam.
Ja tez marze o etno!!!! Bardzo prosze,jezeli ktos z Was juz wie,jakie jezyki beda do nauki,te orientalne do wyboru???? Ja marze o japonskim....
[konto usunięte]
06 mar 2005
Jesli macie jakies pytania do studentów Etnolingwistyki albo innych kierunków Instytutu Językoznawstwa to możecie pytać na naszym forum: www.ij.wojjy.com/forum.
pozdrawiam
wojjy
[konto usunięte]
07 kwi 2005
Podobno w tym roku bedzie japonski
[konto usunięte]
13 cze 2005
siemano.ja tez wybieram sie na etno.jak masz moze dokladne informacje co do zagadnien na rozmowe kwalifikacyjna to daj mi znak.moj adres [email] gory dziekuje i do rychlego mam nadzieje zobaczenia.pozdro i nara
[konto usunięte]
13 cze 2005
ej a tak wogóle to jakie specjalizacje wybieracie ludzie.ja się zastanawiam nad translatoryką lub dziennikarstwem.ale jak na ten rok przewidywany jest japoński to troche ciężko.piszcie jakby co...nara
[konto usunięte]
26 paź 2005
Mam pytanie: skąd wiecie, że będzie japoński? Byłam ostatnio w Instytucie Językoznawstwa, i nawet oni jescze nie wiedzą jakie będą języki. Nawet nie ma jeszcze jasnych zasad rrekrutacji... A rozmowy kwalifikacjyjnej nie będzie.
[konto usunięte]
26 paź 2005
Spójrz na datę wysłania postu... "Przyszły rok" to w nim ten rok, który właśnie się zaczął :), a co jak co, ale języków na nim można być już absolutnie pewnym ;).
Rozmowa kwalifikacyjna może i będzie - przynajmniej dla starych maturzystów.
[konto usunięte]
21 maj 2006
Cześć! Jestem studentką z Poznania i szukam pomocy w nauce języka suahili.. wiem, że ten język jest wykładany na etno w Poznaniu, dlatego szukam kontaktu z kimś z tego kierunku, kto chciałby udzielić mi korepetycji.. na kontakt czekam pod numerem [gg] . Pozdrawiam