cze dostałem sie na szwedzki, byłem na 8 miejscu (dzisiaj dostałem) powiadomienie pocztą jednak zrezygnowałem z tych studiów na rzecz lingwistyki stosowanej na UMCS :P Szkoda ze sie nie spotkamy ....
[konto usunięte]
16 lip 2005
hej
chcialabym zapytac jakie miales wyniki z matury z niemca bo ja tez startowalam na ten kierunek ale sie nie dostalam,tak porownywalnie chcialam sprawdzic
dzieki
[konto usunięte]
16 lip 2005
ustny rozsz 95%
pisemny podst 98
rozsz 93
pisz odwolanie i to natychmiast!! ;) widzisz ze byc moze kolega z gory zwolnil Ci miejsce;)
pozdrawiam
[konto usunięte]
16 lip 2005
no szkoda..
ehhh coraz mniej panow.. nie jest dobrze;)
pozdrawiam i powodzonka w Lublinie;)
[konto usunięte]
18 lip 2005
hej czesc
ja mialam z podstawowego 96 a rozszerzonego 84 ustny 100
spieprzylam ta mature bo myslalam ze bede miala ponad 90 fak fak
no nic pewnie napisze to odwolanie/
pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
[konto usunięte]
18 lip 2005
pisz pisz ja trzymam kciuki..
a znasz moze kogos kto sie dostal?? szukam tych osobek i nie moge znalezc:(
pomocy;) hehe
pozdrawiam
[konto usunięte]
22 lip 2005
ja też sie dostałam:D bardzo chętnie załapię kontakt pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!
[konto usunięte]
22 lip 2005
tak w ogóle to mi właśnie kolega z góry zwolnił miejsce przyjęli mnie z listy rezerwowych bo mi zabrakło 1 pkt więc nie poddawajcie się piszczie odwołania:D
[konto usunięte]
22 lip 2005
aha i jeszcze jedno:)panów wcale nie jest tak mało o ile dobrze pamiętam to około 10 sama byłam zaskoczona bo chodziłam do żeńskiej klasy. Przypadkowa podaję ci mojego maila i nr GG jak chcesz to napisz bardzo bym była rada:D GG: 7[tel]e-mail: [email] pozdrawiam jeszcze raz
noooo :D w koncu ktos hehehe:D juz myslalam ze mam studiowac sama:P lol
no to teraz czekam az sie pojawisz na gg:) pozdrawiam
i czekam na reszte kolezanek i KOLEGOW lol
[konto usunięte]
31 lip 2005
chyba jednak bede studiowac sama:>
[konto usunięte]
06 sie 2005
CZESC!
wyniki wygladały nastepujaco-ustny roz. niem.-100%, pod.-97%,roz.-91%.A ty jakie mialas wyniki?wiesz oni brali wszytko pod uwagę, chodzi o niemiecki i jego wszystkie elementy. Tak naprawde to dostalam sie z listy rezerwowej, wiec można powiedziec ze mialam farta..
[konto usunięte]
06 sie 2005
czesc!
Owszem, masz racje miloby bylo poznac kogos z tego samego kierunku, szczególnie wtedy kiedy każdy jest praktycznie z zewnątrz. Napisz mi jak tam twoj szwedzki???(:
[konto usunięte]
06 sie 2005
szukam przyszłych studentów filologii szwedzkiej, chciałabym nawiązać z kims kontakt aby nie czuc sie zbyt wyalienowanym wiec piszcie na maila [email]
sypa
10 sie 2005
czesc! mam pytanie czy musialas pisac odwolanie zeby Cie przyje;li z l.rezerwowej czy po prostu ktos zabral papiery i lista sie przesunela??pozdrawiam :)
[konto usunięte]
10 sie 2005
tak się sklada, że dostałam sie z listy rezerwowej co juz wiesz wygladalo to takze zadzwonili do mnie ipowiedzieli ze jednak sie dostalam czyli ktos zrezygnował i tym samym dal mi niezla posade:)
[konto usunięte]
13 sie 2005
moj szwedzki hmmm takie pojecie nie istnieje u mnie hehe bo nie znam go WCALE:] i jestem tym zalamana bo chyba nie dam rady:/ eeeh sie zobaczy.. a jak Ty stoisz z tym "pieknym" jezykiem?:>
czesc, sprawa wygląda tak, że co nieco potrafie, ale trzeba przyznac ze jest to wielka porażka. Zobaczymy juz 3 pażdziernika jak to bedzie wygladalo. Podam Ci mój numer [gg]
V.
30 sie 2005
Tak.. dostałem się i idę. I zwracam uwagę na to, że jestem panem :>
[gg]
Piszcie.. trzeba się poznać żeby nudno nie było ;)
[konto usunięte]
09 wrz 2005
no to juz mała grupka sie powoli zbiera:) 'v' odezwałam sie do ciebie na gg jeszcze raz podaje mój nr jakby co tylko od razu mowie ze ja na gg jestem bardzo rzadko o czym niektórzy już wiedzą;)7[tel]podaje jeszcze maila [email] odpisuje zawsze tylko nie od razu ale tak to jest jak sie nie ma kompa:/ pozdrawiam Olę, Kamilę i resztę studentów 1 roku szwedzkiej i do zobaczenia:D
[konto usunięte]
27 lis 2005
Ej kurde, cos niedobrego sie stalo :> patrze na kierunki studiów na UJ i znalezc tej filologi szwedzkiej za cholere nie moge ;(
[konto usunięte]
21 sty 2006
Hej wszystkim bardzo prosze o kontakt z osobami ktore sa na UJ na filologii szwedzkiej lub sie tam wybieraja ( ja w tym roku zdaje mature i chce dostac sie na fil. szwedzka) chcialabym porozmawiac, moze otrzymac jakies wskazowki itp piszcie: [email]
pozdrawiam