NKJO W Zabrzu

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 87
poprzednia |
Witam. Czy ktoś dostal sie na studia do NKJO w Zabrzu??? Pozdrawiam ;)
Ja sie dostałam !!!! Juz za tydzien rozpoczynamy naukę ;) Może ktoś z Tarnowskich Gór również się tam dostał????
To wam wspolczuje, tam taka sama atmosfera jak na germaniskiej na US w Sosnowcu, w wiekszosci przypadkow sa tez ci sami wykladowcy :(
ello :) ja tez sie dostalam ale jestem z Bytomia :)
A w jakiej grupie jestes?? :) jak mozesz to napisz mi na meila [email] to sie zkolegujemy dobrze by bylo juz kogoś znac prawda?? :D Pozdrawiam

I slowko do kolegi: owszem ci sami wykladowcy ale traktuja czlowieka jak czlowieka a nie jak bydlo--> wiem to z poufnego zrodla :) A nauki to jest na kazdym kierunku ;)
Gratuluje Wam dziewczyny wyboru NKJO w Zabrzu :)
polecam je kazdemu. Zgadza sie, wykladowcy sa prawie wszyscy z US, ale to nie to samo co Sosnowiec. Nauczycie sie bardzo wiele, sporo bedziecie tez musialy same przygotowywac, ale atmosfera jest super!! Sosnowiec zostaje daleko w tyle. Pozdrawiam i zycze wielu, wielu sukcesow !!!
No to już niedlugo sie przekonam o tym na wlasnej skorze :) Dzisiaj pierwszy dzień na uczelni,-> troszke sie boję ale co tam :)

A Ty studentko US jestes zadowolona z swojego wyboru? :) Pozdrawiam
Ja dostalam sie do nkjo w zabrzu. Jestem jednak przerazoza ze nie odczuje tej atmosfery studenckiej poniewaz jakbu niebylo jest to podstawowka. Cy ukonczył juz te kollegium?? proszę o odpowiedz.
Hej! W tym roku dostalam sie do nkjo w zabrzu i do nkjo w sosnowcu. Wybrałam zabrze ale nie wiem czy dobrze zrobiłam ponieważ mówią,że w sosnowcu jest o wiele lepsza atmosfera! Prosze o szybka odpowiedz.pozdrawiam
Z wyboru Kolegium w Zabrzu? Jasne - jeden z moich najlepszych zyciowyxh wyborow :D
Na Sosnowiec jestem teraz skazana... bo najblizej :P
TAK :) Ja
Zabrze, Zabrze i jeszcze raz Zabrze
!!!
Atmosfere studencka poczujesz jak przyjda tzw. Dozynki :P
A podstawowka w niczym nie przeszkadza. Macie przeciez dla siebie cale pietro odgrodzone od maluchow :)
Gdyby ktos mial jeszcze jakies pytania - chetnie odpowiem.
Ello ja jak narazie to nic nie mowie ale wydaje sie być ok to NKJO w Zabrzu (jestem na pierwszym roku) Fajni ludzie tu sa a co bedzie z nauką? Pewnie bedzie jej ogrom ale gdzie sa studia bez nauki? :)
Dziękuję studentce UJ za odpowiedzi. Po dzisiejszym dniu analizowania wierszy poczułam już atmosfere -ale nauki:) Może z tą podstawówką nie będzie tak żle! Pozdrawiam.
Jak narazie nie ma co biadolić... ;P ;) jak przyjdzie nam czytac Fausta i inne hmm ksiązki to dopiero bedziemy narzekać....Już to widze :/
a... literatura :) Tesknie za Kolegium :')
Chodzilam do Zabrza. Moze o dwoch nauczycielach moglabym powiedzxievc dobre slowo, reszta tylko patrzy, zeby kogos zgnebic. Najgorsza Krügerowa. O dyrektorze to szkoda sie w ogole wypowiadac: miesiac czekalam, az podpisze mi dokument stwierdzajacy, ze jestem studentka (potrzebne mi bylo, bo wyjezdzalam do Niemiec do pracy), po czym powiedzial mi,ze mi nie podpisze, bo moge isc sobie do notariusza, ktory za odpowiednia oplata wystawi mi taki sam dokument na podstawie indeksu. Chyba nic wiecej pisac nie musze...
Nie zgadzam sie z Toba. Pani Krieger (bo tak sie nazywa) jest super wykladowca.
Jak sie ja po raczkach caluje lub ewentualnie mieszka sie w Bytomiu, to moze jest super. Ona ma kompleksy odnosnie swojego wygladu. I wiem jak sie nazywa. To byla tylko moja asekuracja.
Nie doceniasz ludzi... docenisz wtedy, kiedy poznasz naprawde wrednych...
Nie rozumiem co tu ma wyglad do rzeczy??
A wiesz, co to zazdrosc ? I jak zazdrosny czlowiek moze byc wredny? I jesli nie spotkalas sie nigdy z odzywka: "trzeba bylo sie uczyc a nie siedziec u fryzjera", albo przed zajeciami " ooo, nowe buty... spradzimy, czy po lazeniu po sklepach znalazlas czas na nauke" to pewnie mialas szczescie, (albo zawsze bylas przygotowana, w co nie wierze). pozdrawiam
chyba naturalne, ze tepe lalunie, ktore nic nie umieja, za to paraduja w 10-centymetrowych spodniczkach, po prostu sie tepi ?:>
tzn takie, dla ktorych najambitneijsza lektura jest katalog avonu :> takei wlasnei zazwyczaj opowiadaja jakie to nauczycielki sa wredne zakompleksione i jak im zazdroszcza urody :>
I tu sie roberciq calkowicie z toba zgadzam.Jak zamiast nauki spaceruje sie calymi dniami po sklepach i codziennie czytuje Cosmopoloitan to potem sie ma niesamowite pretensje do reszty swiata za swoje niepowodzenia
takie laski sa najgorsze,a potem opowiadaja jak to wszyscy strasznie im urody zazdroszcza.Grunt to skromnosc:)
:)
Nie znam Cie Saymonka - no, moze sie kiedys widzialysmy sie w kolegium. Nie spotkalam sie nigdy z obrazliwymi slowami z ust tej Pani. Bylysmy razem nawet na wyjezdzie i nie moge o niej zlego slowa powiedziec. Nikogo z naszej grupy tez nie tepila. Kobiecie poprostu zalezy na tym, aby innym przekazac wiedze. Bardzo ja cenie. Kobieta ma rowniez niesamowite poczucie humoru - moze ja zle zrozumialas. pozdrawaim
Ps. Takie pytanie - skonczylas to Kolegium, czy przerwalas studia? nie musisz odpowiadac, jak nie chcesz.
Wyjechalam do Niemiec na wakacje po drugim zaliczonym roku , mimo staran dyrektora, zebym nie miala takiej mozliwosci. Po powrocie przenioslam sie na trzeci rok do kolegium w krakowie na uj. magisterki nie robilam, jak pewnie wszyscy z kolegium z zabrza, w opolu, bo tam najlatwiej, tylko na uj. do roberciq i eweliny:dokladnie pokazaliscie, kto swietnie orientuje sie w lekturze avonu, cosmopolitan itp. Z waszych odpowiedzi wnioskuje, ze nowe ciuchy i fryzjer to dla was s-f, asceci od siedmiu bolesci. roberciq: nie wszystkie w 10- cm spodniczce wygladaja tak brzydko, jak TWOJA "lalunia".
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 87
poprzednia |

»

Pomoc językowa