czesc czy wie moze ktos jakie sa wymagania zeby dostac sie na prao do freiburga???? z gory dzieki za wypowiedzi
ach i moze ogolnie cos o uczelni, zyciu studenckim..... :)
Ze slabo zdana stara matura prawo we Freiburgu se wymyslilas???
Cos krecisz...
agatha20
01 gru 2005
heh czesc ja jestem karolina siedze wlsnie u agaty :D ja mam lepsza maturke
agatha20
01 gru 2005
lepiej zeby tego nie widziala ......... ;)
karolciam
01 gru 2005
A to przepraszam:)
Wczoraj pisalam z Agata o jej mozliwosciach!
agatha20
01 gru 2005
juz dobrze :)
agata wlasnie korzysta ze jestesmy same w domu i rozkoszuje sie kapiela....hehhehe jak to przeczyta to mnie zamorduje :D
sama mowila ze fajny program znalazla i ze jakas spoko dziewczyna ja pokierowala to pewnie Ty , raczej na pewno ,...wiec sama korzystam :)
karolciam
01 gru 2005
Sama sie niezle nameczylam, zeby cos ciekawego o studiach w niemczech znalezc, wiec staram sie teraz pomoc innym nie tracic czasu:)
Teraz studiuje prawo w Düsseldorfie.
agatha20
01 gru 2005
tez bym chciala prawo studiowac ale nie wiem jakie sa wymagania ...chetnie wybralabym sie do freib. ale moze napiszesz mi cos o twoim uni? ciezko jest sie dostac? i nauka......
agatha20
01 gru 2005
no ladnie....pozwolilam dosiasc sie do kompa al enie podszywac sie pode mnie! :) ale ok czego sie nie robi dla przyjaciol.....dzieki karolciam za wszystko, tyleze nadal nie wiem co moglabym studiowac i czego chce ale to juz moj problem ;) pogadaj sobie z moja karolina ona wie mniej wiecej czego chce a i z matura tez byla lepsza...fakt :)
Agata
karolciam
01 gru 2005
Co do wymagan... wejdz najlepiej na stronke Uni Freiburg i tam wszystkiego sie dowiesz
A co do mojego Uni. Latwo nie bylo to musze przyznac! ale sie udalo:)
karolciam
01 gru 2005
Najgorsze dla mnie bylo to, ze tu sie trzebabylo starac o miejsce przez ZVs a to zupelnie inny sposob niz w polsce.
karolciam
01 gru 2005
No i tr durne kursy jezykowe, na ktore trzeba bylo sie zapisac niewiadomo jak i kiedy:)
A co do nauki. To ciezko z jezykiem, bo niedosc, ze kierunek trudny to jeszcze jezyk, jakby sie go nie umialo zawsze bedzie obcy!
[konto usunięte]
01 gru 2005
hej karolciam na którym semestrze jesteś na tym prawie?