Do offieczka :)
Ja mam jescze kilka pytan do ciebie :)
Bo zupelnie nie orientuje sie w cenach
Jak wysokie sa oplaty miesieczne/semestralne ?
Czy trzeba przy zapisywniau pokazywac wyciag z konta , co jest dowodem na to , ze ma sie wystraczajaca duzo srodkow finansowycch do utrzymania ?
Czy trudno jest znalezc jakies mieszkanie, pokoj do wynajecia ?
Jaki jest potrzebny certyfikat aby sie dostac ?
Slyszalam ze oprocz certyfikatow trzeba jeszcze miec jakies kursy, ktore sa
warunkiem przyjecia to prawda ? Jesli tak to jak dlugo takie kursy trwaja ?
Czy tobie trudno sie utrzymac? czy pracujesz gdzies dorywczo ?
Dziekuje ci bardzo za ta stronke ale jakos nie moge polapac sie gdzie sa kierunki tych studiow, cos jakis lewus jestesm hehe:P
Czy wysoki jest poziom na tym uniwesytecie ?I czy mozna po nim plynnie mowic, i dostac jakas odpowienida prace czy raczej trudno ?
A ty mialas jakies problemy z dostaniem sie na niego ?
W ogole to tak zachecajacao brzmi jak napisaalas ze ludzie sa mili, i ze jak nie wiedzialas co ze soba zrobic, to byli zyczliwi
Dla mnie to bardzo wazne, bo bardzo bym chciala zeralzowac te plany, ale z drugiej storny boje sie ze sie nie odnajde
Ale jeszcze mam pytanko takie prywatne, bo wiadomo ze Konstancja nie jest zbyt blisko, a wiec jak czesto przyjezdzasz do domu ?
Jesli mozesz to napisz cos wiecej o tym miescie , i o studiach, albo napisz na maila bardzo cie prosze bo jestem bardzo ciekawa , Dziekuje ci bardzo , trzymaj sie cieplutko :*
P.S przepraszam za moja litanie, nie chcialam cie zameczac, ale po prostu bardzo mnie tym zaciekawilas co napisalas, wiec bede wdzieczna jesli odpiszesz