Drzwi otwarte w kjo w poznaniu

Temat przeniesiony do archwium.
witam,

dzis w kolegium jezykowym w poznaniu odbyly sie drzwi otwarte, bardzo chcialem na nich byc , ale problemy
techniczne uniemozliwily mi to .. czy ktos kto byl na tych drzwiach otwartych, moglby podzielic sie
opinia na temat tej szkoly.. chodzi mi o to jak mniej wiecej wyglada tam nauka, jaki jest poziom,
czy sa tam , przepraszam za slowo, normalni wykladowcy .. itp ? .. aha .. moze ktos moglby przeslac
testy z ostniego egzaminu wstepnego do tego kolegium ... bardzo prosze :)
PS. czy wybiera sie ktos do tego kolegium ... ?
Pozdrawiam,
Martin
na prawde nikogo nie bylo na tych drzwiach otwartych ? ... nie wierze :/
czesc jezeli chcesz pogadac to podaj gg nie znalazlam w archiwum tego co szukalam ale moze masz ochote podzielic sie po prostu wiadomosciami jakie mamy :D tez wybieram sie na nkj w poznaniu....
pozdrawiam
hej, rozmawiałam z koleżanką o tych Drzwiach - mało ludzi. Ja też się nie wyrobiłam z czasem, ale przejdę się do WSJO - 25 marca, może tam będzie lepiej???
przepraszam ze tak dlugo, ale mialem male problemy techniczne moj [gg]
...dlaczego lepiej ?:), WSJO to chyba prywatna szkola ... i z pewnoscia nie zbyt tania o ile dobrze mi wiadomo ...
hmmm to prawda ze jest to prywatna szkola ale ma dosc interesujacy program.......kosztuje tez sporo i jak mi wiadomo lepiej jest ukonczyc szkole panstwowa anizeli platna....... ale jak to jest w praktyce pozniej? to nie wiem, czy rzeczywiscie tak ciezko po prywatnej szkole jest dostac dobra prace?
https://www.ang.pl/powaznie_o_Wsjo_w_Poznaniu_18165.html
chyba warto przeczytac o WSJO
jak Pańswtwo wprowadzi opłaty za naukę to wszyscy na szkoły prywatne spojrzą inaczej
tak "jezeli".........
a poza tym jezeli juz wprowadza to na pewno nie bedzie takich opinii jakie kraza wokol szkol prywatnyh...... renoma szkol panstwowych ale oplacanych pozostanie na najwyzszym poziomie..... a tak wogole to byla juz mowa z eniby maja ostac wprowadzone jakies oplaty'?
tak, była, pewnie dopóki PiSządzi nie będą wprowadzone. A co do renomy, to oewnei, że państwowe będą zawsze bardziej poważane i tak powinno być, tyle, że są też szkoły prywatne, które również reprezentują wysoki poziom, kształc ą na prawdę dobrych specjalistów a mierzone są tą samą miarą co inne.
a moze jakies przyklady???? jesi moge prosic?
pozdro
jestem na pierwszym roku w kolegium(sekcja niemiecka), chwale sobie ta uczelnie, poziom naprawde OK! wykladowcy staraja sie jak najlepiej nas przygotowywac i maja ogromna wiedze, jest ciezko nie powiem ale przeciez oni nie mogapozwolic sobie na obnizenie poziomu, wkoncu sa jednym z najlepszych kolegiow!
a ja studiuje we wsjo na germanistyce i jestem na prawde bardzo zadowolony! mysle, ze skoncze w terminie i bede mogl kontynuowac tu studia na SUM, ponoc od pazdziernika maja ruszyc!
pozdrawiam
Witam wszystkich,
chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat studiów w KJO. Chodzi mi o przedmioty, poziom egzaminów wstępnych itd. Jeśli ktoś miałby chwilę proszę o kontakt na maila: [email] Dzięki
http://kjo.phorum.pl/ .to jest forum NIEOFICJALNE dla studentow naszego kolegium.ZACHECAM DO PISANIA
Temat przeniesiony do archwium.