Rekrutacja UJ i AP - czy mam szanse?

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym się zapytać studentów pierwszego roku germanistyki UJ i AP (doświadczonych przez nową maturę) ile trzeba mieć % z matury aby się dostać. Czy mam jakieś szanse z wynikiem: polski R min.60%, niemiecki ustny R 100%,niemiecki pisemny P 96-100& i niemiecki pisemny R min.90% ? Ich bitte um eine schnelle Antwort!
A ja czy mam szanse? Jez. pol. rozszerz. 99%(min.), niem. rozszerz. ust. 100% i pisemny 98%? Proszę o szybką odpowiedź!
stary, co ty jaja sobie robisz czy co?!
na filologie szwedzką na bank byś się NIE DOSTAŁ! to Ci moge zagwarantować...ale na germ.??? czy ja wiem? przy dobrych wiatrach?
na szwedzką w tamtym roku było od 92% z rozszerzonej
na germ. tez od 92% z rozszerzonej (jesli chodzi o UJ) , a co do AP.. to tam wogóle było inaczej bo tam była rozmowa kwalifikacyjna.. i połowa pkt była za mature czyli 100 pkt.. i połowa za rozmowe (100pkt).. w tym roku z tego co mi wiadomo, to ustnego nie ma.. a wiec.. nie wiem od ilu w tym roku bedą przyjmować
z tego co wiem to na szwedzką jest 5,5 osób na miejsce a na germanistykę prawie 8 także wydaje mi się,ze na szwedzką jest łatwiej się dostać.
Na AP jest na stronie poswieconej rekrutacji wykaz, na ktory kierunek ilu bylo chetnych. Polecam:

http://www.ap.krakow.pl/new/rekrut/miejsca_2005.pdf
Temat przeniesiony do archwium.