czesc:)chcialabym sie dowiedziec czy planuje ktos podjac studia w WSJO..?ja chcialabym tam studiowac germanistyke bardzo lubie niemiecki a mysle ze tam jest nauczany na dosc dobrym poziomie..:)problem tkwi w tym ze Poznan lezy dosc daleko od mojej miejscowosci..:/niewiem czy bym sie sama odnalazla w tym duzym miescie..a z kims napewno byloby razniej i latwiej..:)dlatego pomyslalam sobie ze zamieszczajac tutaj swoje pytanie bede miala szanse na zawarcie wielu ciekawych znajomosci i poznanie ludzi ktorzy rownierz tam sie wybieraja zanim jeszcze rozpoczne studia..:)licze na was i mam nadzieje ze Ci ktorzy rownierz planuja rozpoczac tam studia dadza znac...pozdrawiam..:]
Ps.obecnie mam dlugie wakacje pisalam w tym roczku maturke i czekam jeszcze na wyniki jezeli z niemieckiego niebede miala tyle punktow na ile licze zdecyduje sie studiowac w WSF we Wroclawiu..wiec jesli ktos tam sie wybiera licze ze tez sie odezwie..:)..(boje sie o geografie bo byla masakryczna..:/..ale mam nadzieje ze bedzie do przodu..)