Czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o germanistyce w Krakowie - którą uczelnię wybrać, na ile % trzeba zdać maturę z danych przedmiotów, jaki jest klimat na poszczególnych uczelniach etc.
Z góry wielkie dzięki! ;-)
napisać na dużo procent...lub dużo...(dokończ sobie sam) ;-)
[konto usunięte]
10 cze 2006
a Ty to co... nie dostałaś/eś sie i teraz wytłumaczenia swojego poziomu wiedzy szukasz?
[konto usunięte]
10 cze 2006
chyba jesteś zbyt nadpobudliwa. Faktycznie - interpretacja tego co napisałem była dowolna...ale jak sama widzisz...ludzie (prawie wszyscy) z Uniwersytetem Jagiellońskim mają tylko jedną asocjację :)
...a mnie zwyczajnie chodziło o to...że musi mieć dużo szczęścia...:)
Pozdrawiam!
Polecam Relanium...
[konto usunięte]
10 cze 2006
.. moze masz i racje... relanium sie przyda.. w poniedziałek mam egzamin z PNJN i juz zaczynam zauwazac w sobie tego oznaki a mianowicie: "nie dotykać.. bo gryze" ...i sorki .. głupio napisałam
[konto usunięte]
10 cze 2006
;-)
[konto usunięte]
11 cze 2006
ludzie na tym forum to jacys dziwni sie zrobili: zamiast odpowiadać na pytania, udzielać rady czy dzielić się swoją wiedzą to ogólnie mają to w dupie i jeszcze zaczną się sprzeczać pozostawiając pytanie tego tematu bez odpowiedzi. śmieszne...
[konto usunięte]
11 cze 2006
a nie rozumiesz..że to było tendencyjne pytanie?"jaka jest atmofera", czy też ile trzeba mieć procent. Logiczna odpowiedź sama się nasuwa.Atmosfera jest taka jaką może stworzyć dana grupa studentów, a co do ilości procent..to trzeba zdać maturę jak najlepiej....rnrnNie zadawajcie tak durnych pytań bi o tak nikt na nie nie będzie odpowiadał..
[konto usunięte]
11 cze 2006
dlaczego durne pytania?!kazda uczelnia ma jakis swoj klimat (tak najogolniej nawet) a studenci I roku chyba wiedzą jaki był prób procentowy aby dostać się na germanistykę. więc sorry, ludzie są tutaj aby sobie nawzajem pomóc a nie naskakiwać na siebie i krytykować.