Studia dzienne czy zaoczne ???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszstkich
Mam taki mały problem ponieważ nie jestem pewna które studia wybrać dzienne czy zaoczne kazde ma zwoje plusy i minusy więc nie moge się zdecydować. Na studia dzienne musiałabym dojeżdzać codziennie ok. 50 km w jeną strone i trudniej sie tam dostać, a na zaoczne trzeba pracować by mieć pieniądze na opłatę (ja obecnie szukam pracy). Może Wy podsuniecie mi jakiś pomysł ??? lub napiszecie które studia są lepsze dziennie czy zaocznie.
zdecydowanie dzienne, masz codziennie kontakt z językiem, oprócz tego pracodawcy często patrzą w jakim systemie kończyłaś studia. Zjazdy są na studiach zaocznych przeważnie co dwa tygodnie, a to zdecydowanie za rzadko, wszystko musisz opanować sama,pracując w międzyczasie jak znajdziesz czas na naukę? Dlatego polecam studia dzienne mimo dojadów.
ok. dzięki za poradę, może jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat????????????? pozdrawiam:-)
Dzienne dzienne i jeszcze raz dzienne :):) Aby porzadnie sie jezyka nauczyc musisz miec z nim kontakt. Poza tym większość osób ktore ida na zaoczne to osoby które sie nie dostały na dzienne --> tak mogą Cię podsumować przyszli pracodawcy. Także polecam dzienne a w międzyczasie możesz korepetycji udzielać (podreperujesz sobie tym sposobem kieszonkowe:)) Da sie żyć :):)

« 

Życie, praca, nauka