gdzie do kolegium

Temat przeniesiony do archwium.
witam,

zamierzam ubiegac sie o przyjecie do kjo w poznaniu...to jest jeden wybor, w dodatkowo chcialem zlozyc dok. w gdansku, ale nie doczytalem ze termin skladania dok. skonczyl sie juz 30 czerwca, dlatego moja alternatywa dla poznania odpada. czy ktos moglby mi polecic jakies inne godne uwagi kolegium oprocz poznania ?

PS. prosze odpiszcie, coraz mniej czasu ... :/

Dziekuje za wszelkie sugestie,

M.
czesc jezeli chdzi o inne kolegium to nie wiem ja skladamalam tylko papiery do poznania ale z tego co sluszlam to warto do bydgoszczy i opola zastanawiam sie jak jest w torunskim kolegium..... mam tez do ciebie pytanie czy rejestrowales sie elektronicznie do poznania? i czy zostaly twoje dokumenty zaakceptowane? ile trzeba czekac na akceptacje????? pozdrawiam
hallo,

a wiec tak: dokumentow jeszcze nie skladalem (dzis zarejestruje sie na: http://rejestracja.amu.edu.pl -- lepiej za wczasu zeby nie bylo tak samo jak z Gdanskiem :/ ), ale z tego co mi wiadomo to dokumenty sklada sie tak i tak w sposob tradycyjny, A rejestracja jest chyba po to by usprawnic proces wprowadzania do ich bazy danych. Nie mam pojecia jak dlugo sie czeka na akceptacje , ale chyba w momencie otrzymania dokumentow.
PS. Cale szczescie ze mozna wyslac dokumenty poczta :D,

Rowniez
pozdrawiam,
M.
no wlasnie....moje dokumenty dotarly juz chyba tydzien temu do uczelni i tez sie rejestrowalam elektronicznie i mozna dlatego sprawdzic swoj status i u mnie jeszcze jest rejestracja niezaakceptowana.....nie wiem dlaczego a nie mam jak zadzwonic zeby sie zapytac......
pozdrawiam

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka