JUŻ SĄ WYNIKI NA AP

Temat przeniesiony do archwium.
AP podało już wyniki rekrutacji!! Wszczscy współstudenci i współstudentki piszcie i poznajmy się już teraz!!!!!!!!!!!!!!!!
Którzy jesteście na liście rankingowej??
Ja trafiłem na pozycję 15. :)

PS. Kondolencje dla tych wszystkich, którym się nie powiodło.
Wszyscy*

Sorry za błąd!! :))
i po jakiego chuja się tak chwalisz? kogo to obchodzi? napisz może jeszcze swoje dokładne dane żeby każdy mógł ci osobiście pogratulować
a ja się nie dostałam :( zabrakło mi 2 ptk :( czy myślicie, że będzie jakaś druga rekrutacja? Może niektóre osoby zrezygnują..
do "Ddcc": jeżeli ci coś nie pasuje to po prostu stul pysk i się nie wypowiadaj.

do "gośc": nie martw się, skoro zabrakło ci tylko 2pkt. to napewno wezmą cię w drugiej turze, bo napewno pare osób zrezygnuje i się zwolnią miejsca. trzymam kciuki!!
no ja tez sie nie dostalam,zabraklo mi 3 pkt i mysle ze jakies szanse jeszcze mamy:) na pewno ktos zrezygnuje tylko teraz pytanie,ile takich osob bedzie... a skladalas papiery na jakas inna uczelnie czy tylko AP??
możecie sie pochwalić swoimi wynikami maturalnymi z niemca? na AP brany był pod uwagę tylko niemiecki?
haj ;-) winszuję mon cher pulcherrimus i mam zapytanie (jeżeli można wiedzieć;p) jakie są twoje wyniki z matury z niem?
składałam jeszcze na UJ, ale najbardziej liczyłam na Ap.. W tamtym roku podobno na Germanistyce przyjmowali od 70%. Jestem teraz w kropce :( ale jeszcze mam nadzieje :) Jeśli 10 osób zrezygnuje, będę uratowana.. Powodzenia wszystkim! Trzymajmy za siebie kciuki :)
hejka ja rowneiz dostalam sie na AP an germanistyke ale szczerze mowiac raczej tam nie pojde, dostalam sie juz gdzie indizej na jednolite mgr studia rozniez na german i mysle , iz taki rodzaj studiow jest lepszy od tego, ktory proponuje Ap, zrestza AP jest typowa uczelnia pedagogiczna, ale z drugiej strony ostatecznie jeszcze ne zdecydowalam co zrobie. Moze ktos mi doradzi, powie czemu powinnam zostac na AP:)czekam na opinie
(do Eberesche)rnhmm no ja tez czekam az ok.10 osob zrezygnuje,pewnie mialysmy mniej wiecej jednakowa ilosc pkt.skladam jeszcze papiery na AŚ w kielcach ale oczywiscie wole krakow... ;) zobaczymy czy cos z tego wyjdzie
(do Freundin)
takze Freundin badz Freundin i nie zastanawiaj sie zbyt dlugo:)) daj zanc jaka jest Twoja decyzja.pozdrowienia :*
Do janulka córka fizdejki: z ustnego rozszerzonego miałem 100%, z podstawowego pisemnego też a z rozszerzenia 91%.
trzymam kciuki za tych, którzy czekają,aż 10 osób zrezygnuje :P
(I'm jokeing!! :)) )
hej a nie skladales moze na uj. masz bardzo dobre wyniki, czemu nei wolales uj >>>tylko zdecydowales sie na ap?/pytam tak z ciekawosci. chya ze polski ci kiepsko wyszedl
(do Freundin) ja wolę Ap, ponieważ mam większą szansę wziąśc np na drugim roku drugi fakultet, moim marzeniem jest dziennikarstwo :) Łatwiej będzie mi połączyc moje dwie pasje, jesli wybiorę uczelnię troszkę gorszą :P A wiem z doświadczenia, że języka nie można się od tak nauczyc, nim trzeba się otoczyc :)
do kolaa: złożyłem na uj i dalej czekam na wyniki rekrutacji tej uczelni. w sumie to nie wiem do końca gdzie wolałbym iść, na ap czy uj....
a polski nie poszedł mi tak jakbym chciał :P
ja tez sama nie wiem, na ap dostalam sie , na uj w koncu nei zlozylam i nie wiem czy nie bede zalowala..chociaz roznie sie mowi o tej uczelni...
witam ;-) wiecie może jaki był próg na Ap ? z góry dziękuje;)
82 % (poziom rozszerzony)
a nie prawda,bo 83% :P
a prawda, że nie prawda piszemy oddzielnie??
a idziecie sami do krakowa czy ze znajomymi? planujecie mieszkać w akademiku czy szukacie może kogoś do wspólnego mieszkanka? (opcja ze stancją chyba lepsza sprawa)u mnie jest właśnie taka sprawa, że wszyscy moi znajomi idą do wrocławia i tylko ja planuje kraków :( i tak się właśnie zastanawiam, czy starać się o akademik czy może jakoś udałoby mi się z kimś skumać i znaleźć wspólną stancję.
czy jest wśród was ktoś z podobną sytuacją??
podaję moje [gg]
pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa