Do studentów germanistyki UJ

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
Magdo moglabys mi napisac ile na uj jest godzin pnjn? i czy sa jakies specjalizacje, realizowany ejst program pedagogiczny? a moze jakis na tlumacza??bede Ci bardzo wdzieczna, i tak mnie korci zeby zapytac gdzie sie pzrenioslas bo ten wieden mi sie podoba..moze do ajkeigo miasta chociaz zdradzisz?:)dziekuje ci za te wszystkie info i pozdrawiam
przeniosłam się 2 lata temu do Tarnowa na PWSZ,mieszkasz niedaleko?
Na UJ na 1 roku było 3 godziny pnjn tygodniowo i nie sądze żeby w następnych latach było ich więcej.Program pedagogiczny z tego co pamiętam realizują w późniejszych latach, natomiast jeżeli chcesz zrobić tłumacza - musisz podyplomowo niestety.Proszę bardzo,full service :)
To strasznie malo tego PNJN na UJ! Jak oni chca doskonalic jezyk??
zartujesz????3 godziny!!!! to chyba niemozliwe ze tak malo...masakra...to ajkie przedmioty sa na 1 rok??
jeju faktycznie lipa, 3 godziny? jestes pewna? ja mieszkam dosc daleko i od krakowa i tarnowa:) szczerze mowiac to pytalam tak z ciekawosci, dostalam sie w tym roku na pare germanistyk i wybralam ta co zawsze chcialam(nie jest to uj)i tak z ciekowosci czystej chcialam zorientowac sie co gdzie i jak jest:):) masakra widze jesli sa tylko 3 godziny, no i na tlumacza trzeba robic podyplomowe jeszcze....czyli jestes na 3 roku, myslalam, ze w tym roku zrezygnowalas z uj? a Twoja szkola spoko jezeli sa te wyjazdy, to naprawde mysle wazne. pozdrowki serdeczne
31-35 z 35
| następna

« 

Studia językowe

»

Egzaminy