NKJO w Przemyślu

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, chcialabym sie zapytac czy ktos studiuje w NKJO w Przemyslu? W tym roku zdaje mature, potem mam zamiar jechac na rok do Niemiec jako Au-Pair, aby poduczyc sie jezyka, a nastepnie chcialabym rozpoczac studia. Mozecie napisac mi cos wiecej o tej uczelni?
łeee... nie ma nikogo z Przemyśla?
hej.masz racje najlepiej po maturze wyjechac jako au pair przynajmniej na rok.tez tak zrobilam i jestem zadowolona,rok nauki dal mi wiecej niz kilka lat niemieckiego w szkole.tylko trzeba tez uwazac na jaa rodzine sie trafi.co do przemysla to naprawde odradzalabym.tez skladalam tam papiery ale na szczescie nie studiuje tam. ale decyzja nalezy do Ciebie,wejdz na stronke nkjo,tam jest wiekszosc info.pozdrawiam papa
Dlaczego odradzasz mi Przemysl?
hej.jesli masz mozliwosc to proboj skladac papiery na inne uczelnie.z tego co mi wiadomo w przemyslu jest niski poziom.ale wiesz ja sama nie moge tego obiektywnie ocenic.ale jesli chcialabys byc nauczycielka to bylo by to nawet dobre.na 3 roku masz juz praktyki w szkole.a po tych 3 latach mozesz zrobic jeszcze dwa lata w rzeszowie?a skad jestes jesli mozna wiedziec?

»

Pomoc językowa - tłumaczenia