kurs przygotowujący do ZOP we Wrocławiu !!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś mógłby mi polecić szkołę językową we Wrocławiu, w której dobrze przygotują do egzaminu ZOP ?? jestem z Trójmiasta i we Wrocku nie za bardzo się orientuję. myślałam o Centrum Językowym IG przy Uniwersytecie Wrocławskim - nadaje się ?? próbowałam się też dodzwonić do MOBILE Deutschschule, bo tam przygotowują do KDS (prawdę powiedziawszy wolałabym nawet KDS niż ZOP), ale bez skutku (na maila też nie odpisali !!). Czekam na pomocną dla mnie odpowiedź bo czas nagli ;-)
JA ROBILAM KURS zop WE WROCKU PRZY UL. (CHYBA) NANKIERA NA PRZECIWKO HALI TARGOWEJ!!
z mobile ci nie odpowiedza na pewno bo szkoła została zlikwidowana. Wielka szkoda bo chodziłam tam przez 2.5 roku i zdałam niedawno ZD. Niestety wydazyła sie tragedia i szkoły juz nie ma.
Też się przygotowuję do ZOP we wWrocławiu. Byłam kiedyś na kursie w Lektorze przygotowującym do tego egzaminu ale było tragicznie, więc nie polecam. Chyba najlepiej jest przygotować się z kims indywidualnie. A może by tak grupa dwuosobowa?
Pozdrawiam
topic up

bo ja sie zawzialem i jednak chyba tez ide zdawac ZOP :P

wiec w Lektorze nie warto hm a germanica? IG? wlasciwie to jutro chyba sobie podzwonie po szkolach jezykowych albo pojade do wrocka:P
wydarzyla sie tragedia...
nikt by sie nie spodziewal..
nikt niegdy by nie pomyslal...
byla to niesamowicie madra i wspaniala osoba...
jedna z najblizszych mi osob...
moja chrezesna...:(
jeju, a co sie stało??!! chodziłam tam b.długo, nawet ZMP zdałam, a potem, wyjechałam i nic nie wiem. Chciałam odwiedzić Mobile... ale nie ma go
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe