Czy ma ktos moze w pdf książki z którychmoznaby się przygotować do ZMP. Bardzo proszę o pomoc. Chvialabym za rok zdawać ale musze się najpierw poduczyć. Wie ktoś gdzi też w necie moglabym cos znalezc do ściągnięcia. ja szukalam ale zadnej porzadnej książki nie moge wyniuchać. Błagam pomóżcie! Bardzo mi na tym zależy.
Dziękiza link i imfo. Nareszcie ktos odpisal.Ufff... Danke!
Juli ;)
18 lis 2007
własnie tam patrzylam:( z tydz. temu pisalam tez pewnej osobie na email czy moglaby przeslac mi ksiażki w pdf na email np. em neu Hauptkurs, Mit Erfolg zur Mittelstufenprüfung lub Intensiv Deutsch Nächste Schritte.Pisala na forum że chetnie przysle temu kto potrzebuje, ale wcale sie nie odzywa. Może ty masz z jedną albo znasz kogos kto ma w pdf??
nickt_
18 lis 2007
Niestety nie posiadam zadnych materialow. :-(
^^Owsik^^
20 lis 2007
hej ja mam jakies ksiazki w pdfie do ZMP ale nie pojda na maila raczej bo sa za duze pliki.podaj mi swojego maila to napisze Ci co i jak.Moze nagralabym Ci to co mam na plytke i wysle poczta zwykla albo na serwerze umieszcze i sobie siagniesz:)
pozdrawiam
Karola
iwonek1010
25 lis 2007
Kup tez książkę " Mit Erfolg zur Mittelstufe". Bardzo pomocna ,cena około 50-60zł.
Juli ;)
25 sty 2008
hej "OWSIK" jesli to przeczytasz to daj znac! Nie mialam mozliwosci ostatnio byc na tej stronce dlatego nie odpisywalam. dzieki za to ze zaoferowalas mi swoją pomoc. Mowilas ze masz jakies dobre ksiazki do ZMP. jsli to przeczytasz to prosze umiesc to na serwerze i daj mi adres. Bylabym sehr dankbar. Czekam na odp. :) pozdr