Materiały ZMP

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 76
chetnie przejrzałabym takie materialy.Jak możesz przeslij mi je prosze.Hej.

[email]
Wiem, że proszę o przesłanie tych m,ateriałów bardzo póżno...ale mimo to byłabym wdzięczna,gdyby ktoś mi je podesłał... Z góry serdecznie dziękuję za fatygę
Mój adres:
[email]
no i ja też chciałbym sie dołączyć do powyzszych próśb:
[email]
Tez bardzo, bardzo prosze:))
Moj mail: [email]
Dzieki wielkie:))
hej, ja bardzo chetnie skorzystam z Twoich materialów. czy mozesz przesłac je na adres [email] bylabym bardzo wdzieczna.pozdrowienia
bardzo prosiłabym Cię również o te materiały z ZMP.jeżeli możesz to prześlij na [email] serdecznie dziękuję.
ja tez poprosze;)
ja tez proszę gorąco o materiały do ZMP dziękuje z góry pozdrawiam meil [email]
A czy ktos moze mi powiedziec co wlasciwie daja te egzaminy przy rekrutacji na germanistyke w Polsce? Mam ZD, ZMP a jak robilam KDS to mi tylko 1,75 punkta z lektury braklo. Teraz chcialabym studiowac germanistyke w Polsce, ale nigdzie nie moge znalezc, czy dostaje sie jakies punkty na egzaminie wstepnym np. na AP i UJ w Krakowie. Bylabym wdzieczna jesli ktos potrafilby mi ten temat rozjasnic.
hej z tego co ja sie orientuje to z ZMP mozesz jedynie cos zyskac na kolegiach jezykkowych ale nie na wszystkich! na uni nie ma szans.....tam jedynie olimpiady :( pozdro
Czesc, ja również potrzebuje materiały przygotowujące do ZMP. Moj adres E-mail: [email]
Bardzo prosze o te materialy. Dziekuje za pomoc
no ciekawe czy i ja mogę prosić o te materialy...... no to poprosze jak mozna. [email]
czy ktoś mógłby mi przesłać materiały do Mittel. na adres [email] dzięki
ja rówinez bardzoooo prosze o te materiały, i z góry dzięki!!!
[email]
siemanto, rowniez jestem zainteresowana materialam i do ZMP,jesli nie sprawi Ci to klopotu to przeslij
Bardzo bym prosiła o przysłanie materiałów do ZMP, będę bardzo wdzięczna. :)
A to mój adres : [email]
jak by ktoś był na tyle miły to też bym baaaardzo wdzięczna była za materiały : [email]

z góry dzięki
cześć! także poszukuję przykładowych testów do ZMP. Jeżeli macie czas i ochote, to prosze, przyślijcie mi takie materiały na adres:

[email]

P>S> Będe bardzo wdzięczna :)
jeśli nadal aktualne, to ja też się wpiszę na listę, co mi szkodzi :) [email]
hej!rnPilnie poszukuję testów na austriackei Mittelstufe. Moze ktoś z was zna jakieś linki z testami?:) [gg]
RATUNKU... 09.06 MAM EGZAMIN ZD plus ...
Boje sie jak nie wiem.. przegladalam testy itp. Ale caly czas boje sie ze mnie czyms zaskocza... PROSZE PISZCIE NA MAILA.. co kto mial.. Wrazenia i z pisemnego i ustnego.. PROSZE!!!!
JEŻELI TO MOŻLIWE I KTOŚ BĘDZIE TAK WSPANIAŁY I PRZEŚLE MI JAKIE TYLKO MA MATERIAŁY DO ZMP TO BĘDE WDZIĘCZNA ! COKOLWIEK MACIE I COKOLWIEK BY SIE MOGŁO PRZYDAĆ SO ZDANIA TEGO EGZAMINU ŚLIJCIE PROSZĘ NA : [email] rnDZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA POMOC. OLIWKA
Poproszę również o materiały
[email]
jeżeli ktoś byłby tak łaskawy i udostępnił mi materiały czy testy do zmp to błabym bardzo ale to bardzo wdzięczna. mój adres [email]
Poszukuję materiałów do ZMP. Bardzo proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki. Szukam też Kogoś z Gliwic do wspólnej nauki do ZMP. Mój adres mailowy: [email]
Interesuja mnie wszelkie materialy.Dziekuje i pozdrawiam. Asia
Chyba nie podalam adresu [email] Viele Grusse :)
hejka jesli mogłabym prosic to niech ktoś z dobrych i łaskawych ludzi jeszcze na tym świecie prześle również i mi te wszystkie materiał i testy do egzaminu zmp a jeśli ktoś ma nawet materiały i testy na zop to też bym prosiła z góry wielkie dzięki.
mój adres e-mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 76

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa