ZD w Szczecinie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Ktoś zadaje ZD w Szczecinie w dniach 27 i 29 czerwca? Albo moze ktos zdawal w lutym? Chcialabym sie dowiedziec jaki byl mniej wiecej poziom ZD. Ja mam 16 lat i bardzo sie go obawiam, chociaz pisalam przykladową maturę podstawową i rozszerzoną.
Chcialabym równiez wiedziec czy zdaje duzo ludzi w moim wieku??
Dziekuje z góry.
safety...bez obaw,naprawde.ja rowniez zdaje w tych dniach,co ty...no moze ustny 30 :) ale 27 mam pisemny,a to juz jutro (roznica tez ta,ze ja zdaje w Toruniu).Podejdz do tego z dystansem...jak ja :) powiem Ci szczerze,ze jestem troszke rozczarowana.Zawsze myslalam ,ze ZD to jakies wyroznienie,a tak naprawde jest latwiejsze od matury rozszerzonej.Porownaj chociazby egzamin ustny rozszerzony do ustnego ZD..jest naprawde trudniejszy niz w certyfikacie.Mowie tak pewnie,a jeszcze zawale jutro ;p zobaczymy,ale mysli i nastawienie mam pozytywne.Tego i Tobie tez zycze.Wczoraj tak sobie myslalam,po co zdaje ZD ,moglabym (tak jak inni na tym forum mowia) poduczyc sie jeszcze troszke i zdawac kolejny poziom pomijajac ten pierwszy.To jest nawet sensowne,ale z drugiej strony lepiej jest dazyc do sukcecu malymi kroczkami.Zycze Tobie powodzenia i 3mam kciuki :)
siema:) słuchaj ja tez mam 16 latek:] w Twoim wieku jestem i dzis pisałam te czesc pisemna ZD. Kurde no co duzo gadac-latwe nei bylo. U nas w szkole (skonczyłam gm 16 TST) byl duzy nacisk na język i tez pisałam te wszystkjie maturki na 4+ ale dzis ten ZD byl sredni. Wiedziałam co mnie czkea,bo pisałam juz takie przykladowe egzemplarze:] zobaczymy jak mi pojdzie po jutrze na ustnym ufff boje sie:D Trzymajmy za sibie kciuki. Tym bardziej,ze piszemy w tym samym budynku i tym samym czasie:D hehe tez jestem ze szczecina:P i zdaje na Mickiewicza:] pozdroofki:*
Madzia:]
MAGDA:D:D:D To byłam ja Ty majtku:P Sylwia:> Buziaczki:D:D:D