czy moge dostać prace w niemczech?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!

Jestem tegoroczną maturzystką i mam problem z wakacjami. Chodzi o to, ze chciałabym w te wakacje sie usamodzielnić i znalezc prace. Zastanawiam się czy możliwe jest aby znalazła prace w niemczech? Znam bardzo dobrze jezyk angielksi ale niemiecki tylko podstawy. Wiem , że moze to mi bardzo utrudnić poszukiwania ale bylam juz kilka razy w niemczech i bardzo mi się tam podoba i chciałabym tam pracowac. Czy znacie może jakies stronki internetowe na których są oferty pracy. Jeśli to możeliwe to chciałabym poszukać czegoś w okolicach Hamburga.
Dziękuje za pomoc !
Nie chce cie rozczarowywac ale masz marne szanse na to zeby ze slaba znajomoscia jezyka znalesc prace poza tym nie masz pozwolenia na prace. Na Twoim miejscu sprobowalabym do innego kraju;)
Dokladnie jak napisala poprzedniczka zapomnij.Jesli nie masz pozwolenia ciezko jest je sobie zalatwic poszukaj ja juz o tym pisalam na inny post.Jesli nei umiesz jezyka to juz wogole .Jedyne co bys mogla to zbierac owoce w de na wakacje ale ja nei mam pojecia jak to sobie zalatwic.Moja kolezanka polka ktora tu mieszka(w de) umie komunikatywnie niemiecki byla w urzedzie sie pytac o prace miala juz pracodawce chciala sezonowo na 4 miesiace (tylko tyle mozna) ale jej powiedzieli ze musi byc zamedlowala 3 miesiace miminum a jest tylko 1 miesiac:( .Jeszcze jedno uwazaj na polakow ktorzy ci obiecuja nie wiadomo co .

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego