AuPair Duesseldorf/Wuppertal . . . Pilnie!

Temat przeniesiony do archwium.
Szukamy pilnie opiekunki ze znajomością języka polskiego, która chciałaby przez rok (12 miesiące) być z nami. To jest teraz pilnie, bo nasza AuPair dzisiaj do nas napisała, że one nie przejedzie :-(
Mieszkamy w Wuppertalu, dużym mieście niedaleko Dűsseldorfu.
Nasza rodzina to 5 letni synek i dwa koty. Nasz synek jest bardzo żywym dzieckiem, jego hobby to kolejki/ pociągi. Ja jestem z wykształcenia pedagogiem socjalnym, mój mąż pracuje jako informatyk. Tuż przed naszym domem rozpoczyna się duży park także, mimo iż mieszkamy w centrum miasta jesteśmy otoczeni zielenią.
Lubimy aktywnie odpoczywać, czytamy dużo książek i chętnie gotujemy.
Ponieważ nasz syn ma rodzinę w Polsce, jest dla nas ważne, by opiekunka rozmawiała z nim po polsku. Sami mówimy po polsku i po angielsku. Byłoby miło gdybyś umiała gotować, ale nie jest to wymóg konieczny.
Jako opiekunka musiałabyś odbierać naszego synka z przedszkola, raz w tygodniu zaprowadzać go na zajęcia sportowe i zajmować się domem.
Jeśli masz dalsze pytania napisz do nas: sandra_at_exundhopp.net, po polsku, niemiecku lub w języku angielskim!

W Niemczech postawił urząd pracy dyrektywy dla Au-Pair i dla rodziny goszcząca.
Czy moge prosic o jakis kontakt, jestem zaintersowana:)
Wymien at = @
Witam,
mieszkam w Solingen i pracuje tutaj i w Düsseldorf jako opiekunka do dziecka.
Jesli by Panstwo potrzebowali Babysitting to prosze o kontakt
na mail: [email]

pozdrawiam
Kasia
Witam cieplutko :-)

Mam na imie Magdalena i pochodze z Polski ale mieszkam w Niemczech,przeczytalam na stronie internetowej ze potrzebuja Panstwo pilnie opiekunki.Czy to nadal aktualne??Otoz..mam 23lata szkole srednia ukonczona lecz bez prawa jazdy jak narazie:-)(mam w planach zrobienie) umiem jezyk angielski i niemiecki:-)no i oczywiscie polski:-)Jezeli beda Panstwo zainteresowani prosze dac znac.Moge przeslac kilka swoich zdjec:-) Moj telefon [tel]

pozdrawiam Magdalena!
Witam serdecznie. Ja przebywam akutalnie w wuppertalu juz jakis czas. Jestem zainteresowana panstwa ogloszeniem po neimiekci mowie slabo ale sie dogaduje. Prosze o jaksi kontakt aby mozna bylo porozmawiac juz konretnie jesli panstwo by byli zainteresowani. pozdrawiam paula
Paula065 - zerknij wpierw na datę - to ogłoszenie jest z 2007 roku, raczej mało prawdopodobne, żeby było aktualne :)
Witam. Mam na imie Olimpia i mieszkam w Wuppertalu. Bardzo zainteresowala
mnie panstwa propozycja pracy.
Z checia bym sie jej podjela. Mam 22 lata skonczylam Technikum
Gospodarstwa Domowego wiec umiem gotowac i zajac sie domem. Umiem jzyki
Hiszpanski oraz Angielski jak i Niemiecki na poziomie kontaktowym. Jestem z
duzej rodziny wiec czesto zajmowalam sie dziecmi w podobnym wieku jak
panstwa syn. Mam dobry kontakt z dziecmi. Prosze o pozytywne rozpatrzenie
mojej propozycji.prosze o kontakt na [email]
witam, polsko neimeicka rodiznka z bayern posuzkuje pilnie kogos do pomocy w domu na zasadzie au apir. |Rodzina ma 2synkow 4 i 6 lat starszy chodzi do szkoly mlodszy do przedszkola w ktorym obecnie matka odbywa staz i jets w trakcie nauki dlatego tez potrzebuja oni pomocy ojciec synow bywa w odmu tylko w weekendy poniewaz pracuje w innym miescie do tego rodzina posiada wlasy instytut tkze ojciec chwilowo to gosc w domu :)
rodzinka jest bardzo sympatyczna i idzie sie z nimi dogadac. Prowadza oni aktywny tryb zycia takze nudy nei ma.
Mieszkaja w male wiosce w otoczeniu zwierzat maja wlasne psy i konia. Jezyk niemeicki nei jest wymagany ale mile widziany tak samo jak prawojazdy!rodzina oferuje wyzywienie, mieszkanie, 260-300e plus ubezpieczenie wlasnypokj z dvd i dostepem do internetu oraz licze wycieczki. Jesli ktos jets zaibteresowany i chce wiecej informacji oto kontakt [email] lub [gg] pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia