Hej. Jestem Au-Pair od 2 miesiecy u rodziny pod Monachium. Opiekuje sie 3 dzieci: 9 miesiecy, 2 lata, 4 lata (teraz). Najstarsza chodzi codziennie do przedszkola (8-12), srednia na Spielgruppe (pon, sr i pia od 9-12). Opiekuje sie zazwyczaj srednia, gdy nie jest w przedszkolu i najmlodsza. Dziewczynki sa super i szefowie bardzo pomocni. Czasem jakis babysitting. Na kurs dojezdzam do Monachium, ktory sama oplacam, ale spokojnie wystarcza mi kasy na inne ciekawe rzeczy. Mam oplacony przez szefow bilet miesieczny, wiec moge non stop jezdzic do Monachium. Miejscowosc znajduje sie juz w Alpach. Mam duzy pokoj z komputerem i internetem, tv, telefon stacjonary, toaleta i wlasna lazienka pietro nizej, bo pokoj jest na poddaszu. Rodzina szuka nowej Au-Pair od czerwca-lipca 2008. Ja jechalam przez agencje IN VIA. Rodzinka moze sie dogadac bez agencji. :) Czas prac tygodniowo to max 25 godz, gdzie w umowie mam 30 :D Rodzina jest bardzo komunikatywna i wyrozumiala. Jesli ktos chcialby zostac Au-Pair i ma jakies pytania to GG: 5[tel]lub [email] Mozliwy przyjazd na ok 1-2tygodnie na okres probny. :)