SMS-y na niemieckie sieci komorkowe...

Temat przeniesiony do archwium.
tak jak w temacie mam pytanie czy ktos z was zna jakies strony gdzie moge z nich wysylas smsy na siecie niemieckich komorek...?
Bede wdzieczna za info :)
POZDRAWIAM
odnawiam pytanko :)
Jeśli ktoś ma numer z idei lub orange to może zarejestrować się na stronie www.orange.pl. Ze strony tej mozna miesiecznie wysylać 30 długich smsów również na numery zagraniczne. Pozdrawiam
no wlasnie mam 2 konta na www.orange.pl w tym jedno na abonament i nie moge wyslac smsa na niemiecki numer... szperalam tam i nic nie dalo dalej kicha jak wiesz jak to zrobic to prosze napisz dzieki za odp. :)
ja się po prostu loguję.Potem daję "Wyślij sms"i wpisuję numer 0049... nie mam z wyslaniem zadnych problemow.Oczywiście trzeba pamietac o limicie- 30 smsów w miesiącu.
ehhh to nie wiem probopwalam tak wiele razy i zakazdym razem blad lub nie mozliwe do wyslania... wiem ze jest limit do 30sms i 5mms... no coz zobaczymy.. ale dzieki za odp :)
POZDRAWIAM
wrzuć w google bramasms.pl tu jest sporo państw do których można wysyłać sms.
Kiedyś z tej strony słałam eski do Holandii baaaardzo dużo. Nie wiem tylko czy w tej chwili nie jest płatne ale warto tam zajrzeć tym bardziej, że masz podane kierunki na państwa.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia