szukam znajomych do rozmow w Gelsenkirchen

Temat przeniesiony do archwium.
przebywam w niemczech od pewnego czasu z moim dzieckiem bo zwiazalam sie z mezczyzna niemcem polskiego pochodzenia.znajomych i rodzine zostawilam w polsce chcialabym jesli ktos ma ochote czasami pogadac
Hej,a ile masz lat jesli mozna zapytac i w jakim wieku dziecko?Ja mam maleńka córeczkę.
Hej,ja tez jestem z Gelsenkirchen i oczekuje dziecka,jestem w 7 m-cu ciazy;),skad z GE jestes dokladniej?
Hej,ja jestem z Schalke.Zrobila się już z nas Polaków tutaj duża rodzinka. I pewnie mamy wspólnych znajomych.Pozdrawiam...
mieszkam w Gelsenkirchen Erle moj email [email]
moj wiek to 27 lat a moja coreczka ma za 4 miesiace 3 latka ma na imie Alicja.
Witam. Mam zamiar przeprowadzić się do Gelsen, dokładniej Centrum. Mam prawie 6 letnią córeczkę. Nie wiecie przypadkiem czy są tam jakieś przedszkola polsko-niemieckie. Ewentualnie takie, w kórm koś z opiekunów mówi po Polsku??
witaj mi nic o tym nie wiadomo czy sa polsko niemieckie bo bym tez chciala dac jak na razie daje do najböizszego jakie mam to katolickie przedszkole,podobnpo prblemu nie bedzie one beda staraly sie ze mna mowic jak najbardziej powoli i zrozumiale nie obawiaj sie lepiej dla was jak od razu bedziecie zmuszone luchac i mowic to sie szybciej nauczycie
hej ma na imie ola monia nie ma przedszkoli polsko niemieckich ale jest tyle polek w przedszkolach ze dasz rade ja tez nie umie mowic zabardzo tylo rozumie ale zawsze ci pomoga te panie sa fajne a gdzie do gelsen sie przenosisz podaje moje gadu gadu moze ktos porozmawia ze mna jesli ma ochote sama szukam znajomosci bo tutaj bez jezyka znalezc znojmych jest trudno numer gadu gadu 4351227 ola
moj numer gg 1[tel]pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie