Au-per w Niemczech prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialabym pracowac w Niemczech!wydaje mi sie ze jedyna nadzieja jest Au-per ale nie wiem gdzie szukac tej agencji prosze o pomoc
Ja znam namiary na jedna z Agencji w MOnachium, ktora nie pobiera oplat. Ja przez nia jechalam...
a moglabys mi podac?
przed chwila znalazlam ta agencje i przeczytalam ze minimalny pobyt w Niemczech jako Au-pair wynosi 6 miesiecy a ja chcialabym 2 miesiace czy jest taka mozliwosc w innych agencjach?moze ktos wie?
ja znalazłam swoją rodzinę na stronie www.Aupair-World.net
naprawde strona jest świetna, są tam tysiące rodzin do których możesz sie zgłaszać lub oni zgłoszą sie do Ciebie. Wystaczy utworzyć swój profil i poszukać rodziny która chce au pair na okres 2 miesięcy. Uważam to za lepszy sposób niz agencja ponieważ nie musisz mieć tysiąca papierów i nie trwa to tak długo, w ten sposób sama sobie posredniczysz i wybierasz to co Ci odpowiada;) ale miałam tez gdzies adres jakiejs agencji, która prowadzi polka w Niemczech, zaraz poszukam to Ci napisze
http://www.au-pair-nrw.de/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=43
znalazłam taka agencję...ale nie przejmuj sie tym że tam pisze ze mozna wyjechac na okres 6 miesiecy czy roku, to jest taki standard ale mysle ze na krócej tez się da.
pozdrawiam i powodzenia życzę;)
dziękuje Ci bardzo :) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe