VHS leonberg

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie! czy ktos z Was zaczyna kurs w leonbergu 14 stycznia jak tak to dajcie znac:))pozdrawiam
W takim razie sie zapytam kto zaczyna kurs w Karlsruhe w lutym a wczesniej tzn. 26 stycznia pisze test wstepny.

A tak wlasciwie to Leonberg nie jest tak daleko od Karlsruhe.

Pozdrawiam.
witam jestem z leonbergu czy mogłabyś mi napisać coś o tym kursie i gdzie są zapisy pozdrawiam
Witam was serdecznie no wiec zapisy sa w leonbergu kolo leocenter na Neuköllner str.3 Pan u ktorego sie musisz pytac o kurs nazywa sie Peter Pfitzenmaier Tel. [tel]. Mozesz jeszcze sprobowac moze cie sie uda w sumie narazie nic konkretnego na kursie nie robimy pozdrawiam
a w jakich dniach sa zajęcia i o ktorej godzinie bo chodzi o to ze mam dzieci a moj maż pracuje .pzdrawiam
czesz!!
zajecia sa od poniedzialku do srody od 18.15 do 21.30 jak bedziesz jeszcze miala jakies pytania to pytaj:) pozdrawiam
no super akurat by mi tak pasowało no to jeszcze jedno pytanko ile trwa ten kurs i ile kosztuje? dzieki pozdrawiam
witaj dzwoniłam pod ten numer i facet mi tam powiedział ze musze isc po jakies zezwolenie do ratusza wiesz o co chodzi z tym zezwoleniem ????
hej mi sie wydaje ze oni chca wiedziec czy masz meza i ile on zarabia i temu Cie posylaja do ratusza.Bo moze byc tak ze panstwo Ci bedzie doplacac do kursu o jeju teraz ci nie powiem ile on dokladnie kosztuje wiem tylko ze on trwa rok i za godzine placi sie 1 euro.W tym masz takze ferie jak w normalnej szkole.pozdrawiam
hej hej..ja jestem z Karlsruhe..no i chcialabym zaczac ten kurs od lutego :)Moze sie na nim spotkamy?Pozdrawiam cieplo
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa