szukam au-pair na okres wakacyjny. w sumie chcialabym ta sama osobe goscic u siebie przez kilka okresow wakacyjnych. najchetniej od wakacji 2009. moja mama bedzie zajmowac sie mala przez wieksza czesc roku. przez kilka miesiecy chcialaby jednak pomieszkac u siebie. jesli np. ktos studiuje i chce podciagnac niemiecki, a nie chce tracic roku, to jest to oferta dla niego.
mieszkamy niedaleko frankfurtu i mamy 1 roczna coreczke. w 2009 mala bedzie miala 2 latka i pojdzie do zlobka. niestety jestem wrecz pewna, ze to nie wystarczy i bedzie mi potrzebna osoba do pomocy. chodzi o odebranie malej, zaopiekowanie sie nia przez kilka godzin dziennie. maz jest niemcem, ja mam podwojne obywatelstwo. skonczylam studia w niemczech i wlasnie rozgladam sie za praca. oferujemy utrzymanie (wlasny pokoj i wlasna lazienka), kieszonkowe i ubezpieczenie. jesli chodzi o prace poza godzinami (moze sie zdarzyc), to chetnie negocjuje w kwesti dodatkowego wynagrodzenia. jestesmy ludzmi b. tolerancyjnymi i przyjaznie nastawionymi. nie mam zamiaru wtracac sie w zycie prywatne au-pair, aczkolwiek, jesli ta sobie zyczy chetnie sluze rada i pomoca. jedyne, czego nie chcemy, to osoby palacej.
zainteresowanych prosze o kontakt: [email]