przesiedlenie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.O wszystkim świetnie piszecie,bo już tam mieszkacie na stałe,a my nie znamy tam nikogo kto poszedłby razem z nami do urzędów.Myślałam,że odpisze mi osoba,która pomogła by nam sie przesiedlic oczywiście nie chodziło nam,żeby robiła to charytatywnie,bo wiadomą rzeczą jest ,że byśmy tej osobie zapłacili.
Napisz do mnie na [gg] może będę w stanie Ci pomóc.
DONI Ja mam taki sam problem jak Ty!!!
a gdzie mieszkasz Ewa?
JoHaNNaaa znasz może jakieś biura które mogłyby pomóc mi w przesiedleniu i załatwieniu formalności??? Bo nie wiem co mam już robić do kogo się zwrócić???
W Gelsenkirchen
A znasz może numer telefonu tam??? Byłabym wdzięczna
To jest mój e-mail [email]
A ile masz lat,jesli ponizej 25,to moge ci podac jeden nr
Mam 20 lat a mój mąż 23
Hey;] Mam prawie 16 lat. Po zakończeniu nauki w gimnazjum planuję wyjechać z rodzicami do Niemiec. Mam niemieckie obywatelstwo. Jest jednak problem, nie wiem w ogóle o co chodzi w tych niemieckich szkołach. I właśnie nie wiemy jeszcze do jakiego miasta jechać, mama myśli o Hamburgu, Kolonii albo Hannoverze. Szukamy takiego miasta, żeby była dobra szkoła i chodziło do niej chociaż kilku Polaków... Więc jeśli znacie jakichś Polaków w tych miastach to piszcie, bo chciałabym znaleźć jakichś znajomych, którzy by mi pomogli w szkole. Jak coś to piszcie mi na [gg] . Pzdr
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego