czy jest ktos z Bochum?

Temat przeniesiony do archwium.
witam,mam 24 lata i jestem z Bochum.mam 4 misieczna coreczke.szukam kolezanki !pozdrawiam.
Witaj nie jestem z bochum ale tez blisko z gelsenkirchen od roku mam 27 lat jesli chcesz nawoiazac znajomosc napisz na moj email [email] a wtedy podam ci moj numer gg i bedziemy mogly sobie pisac pozdrawiam
zapomnialam dodac ze tez mam coreczke 3 letnia wiec juz cos nas laczy :-) pozdrawiam
hejka!ja tez szukam kogos na wspolne pogaduchy,jestem w niemczech od 2lat mam syna 5lat i od niedawna meza 33lata(polak z niemieckim pochodzeniem)mam 23lata mieszkamy w Herne POZDRAWIAM
podaj swoj email zeby mozna napisac do ciebie pozdrawiam
Hejka!Ja tez jestem z Gelsenkirchen i mam 3,5 m-czna corcie;)pzdr
witam!! ja jestem z Bochum. mam 24 lata i 3 miesiecznego synka:) moje gg to 1018750
Witam.Tez mieszkam w Bochumod 2 lat.Mam32 lata.Jesli masz ochote napisz.Anita
Hej, mam 32 lata i od 2 lat mieszkam w Bochum.Szukam kogos aby moc sobie pogadac od czasu doczasu bo zwariuje tu.Pozdrawiam Anita
Hej, mieszkam w Bochum tez ok.2 lat.Niedlugo wychodze tutaj za maz za polaka z niemieckim pochodzeniem.Najgorsze jest to ze nie znam niemieckiego i w sumie to niemam tu z kim pogadac.Jak masz ochote to sie odezwij.Pozdrawiam Anita
czesc dziewczny,mieszkam z mezem i prawie dwu letnia coreczka w Herne od kwietnia tego roku.Ja nie znam jezyka i tez z checia poplotkowala bym sobie z kims lub poszla na spacer do parku.A pozatym moze ktos wie gdzie w okolicy mozna uczyc sie niemieckiego po poludniu.pozdrawiam
Zapomnialam dopisac mojego maila [email] i ze mam 29 lat.
przepraszam dziewczyny ale nie moglam odpisac jakos brak czasu.ale jezeli jeszcze jest pogawetka aktualna to jest moj email [email] jeszcze raz przepraszam,zalezy mi na znajomosci,nudze sie sama z coreczka bo maz calymi dniami pracuje.to jest moja skype janusz.uminski.pozdrawiam
Czesc,
mnie bedzie tez to za niedługo bedzie czekać...za nie caly rok przenosze sie do Niemiec (Herne). Jak to jest, że mieszkasz w NIemczech od 2 lat i nie znasz jeszcze niemieckiego? Pytam bo bede dokładnie w takiej samej sytuacji..nie zapisałas sie do zadnej szkoly jezykowej?
dzieki z gory za odp
Dziewczyny zapraszam na moje forum https://niemiecki.ang.pl/forumw.php?IDt=29499 Pozdrawiam:)
Do Gosi z Bochum ktora napisala do mnie emaila,odezwij sie jeszcze raz i daj jakies inne namiary na siebie, bo moja poczta niestety do Ciebie nie dociera.POZDRAWIAM
wiadomosc do oliwenki. mam numer gg oto on 1[tel]jesli chcesz mozemy tam pogadac. jesli da rade moglybysmy sie tez ktoregos dnia spotkac. pozdrawaiam
hej mam na imie goska. mieszkam w bochum z moim nazeczonym . mam 25 lat. mieszkam tutaj od niedawna i nie znam tutaj nikogo. masz moze numer na gg?jesli tak to fajnie moglybysmy sobiepogadac i nawet spotkac sie .odpisz . pozdrawiam
do betty111 jestem z bochum . jak narazie nie mam dzieci ale to nie oznacza ze niemoglybysmy ze soba pisac albo wypic filizanke kawy moj numer gg to 1094061. pozdrawiam
hej mam na imie goska mieszkam w bochum wattenschied od niedawna .nie mam tutaj znajomych . moj numer gg to 1094061. jak masz ochote to napisz.
hejka, moje gg to 1[tel]jesli masz ochotke to napisz:)Monika
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego