czy to na 3 czy na 6 czy na rok to zalezy jak bedziesz wyjezdzac czy przez agencje czy na wlasna reke szukasz rodziny ale zawyczaj jak jedziesz na wlasna reke to nie ma zadnej papierkowej roboty a jesli przez aagencje to oni zazwyczaj np chca kopie paszportu takie ich drugi wypelnic od lekarza ze jestes zdrowa i nie ma przeszkud do wyjazdu i agencje tez chce 3 krotkich referencji to chyba tyle jakies jeszcze pytania masz?
POZDRAWIAM! :)
mag0000
11 mar 2008
nie nie, wielkie dzięki. Wyjezdzam na wlasna reke i rodzina sie mnie wlasnie zapytal jakich dokumentow potrzebuja. Tak wiec oni zadnych, ja jedynie paszport i nic poza tym z tego co widze :) Jeszcze raz dzieki.
mattes_goku
12 mar 2008
Paszportt ??? a co to jest :P ;) ja tam nic nie potrzebowalem granice otwarte...ale wszystkie dokumenty sobie wzialem bo ja troche na dlozej zostaje ...xDD GRÜSSLEEEE
renatus
18 mar 2008
ee nie wiesz co to paszport? wstydz sie... nie zartuje....w tym wieku juz zadko kto go uzywa podrozujac po europie pozdrawiam
mattes_goku
18 mar 2008
jaaa ich wess was Paß isch ;) ich lache nur ;) ich hatte komische foto drauf lol ^^