Au-Pair

Temat przeniesiony do archwium.
Hey dziewczyny, jezeli jakas z was chce do niemiec ako au-pair wyjechac to moge wam rodzine znalesc
Hej. A czy jest możliwość wyjazdu na 2 miesiące, tzn w okresie wakacji??
tak, niektore rodziny szukaja tylko na wakacje
A nie masz może jakiś bliższych informacji gdzie mogę takiej rodzinki szukać?? Przz agencję??
najlepiej na www.aupair-world.at
Ja bym Ci mogla znalesc . musiala bys mi tylko podac ile dzieci chcesz pilnowac i w jakim wieku mialy by byc ona. Ja znam tylko rodziny z Frankfurtu lub okolic
Myślę, że do 3 dzieci, a wiek...Tak od 3-4 lat...
hej, ja jestem zainteresowana wyjazdem na wakacje do Niemiec, jeśli Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne to odezwij sie na gg. Mój nr to 6149945
jestem zaintersowana wyjazdem do Niemiec jako Au Pair na 2 miesiące (lipiec, sierpień 2008) najlepiej do jakiejś rodziny wierzącej. Jestem studentką germanistyki 2 roku UW, 20 lat. Poszukuje sprawdzonych, normalnych rodzin

moje [gg] e-mail: [email]

Grueesse
Kasia
a mozesz podac swoj adres eMaila
Mój e-mail [email]
Może i głupie pytanie ale co mi tam, jest jakaś praca dla chłopaków?? Na wakacje (od lipca do sierpnia br,.)??
hej ja tez bym była chetna wyjechac :) napisz cos wiecej mi o tym ok ? [email]
czesc, ajk bys miala jakies dziecko do opieki z okolic Koblenz to jestem chetna, bo mieszkam w tej miejscowosci:)
hey, topodaj swoj adres maila
hej:)) ja też bym była zainteresowana wyjazdem:)) na sierpień i wrzesień :) byłabym bardzo wdzięczna za namiary do jakiejś rodziny:)) mój mail : [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego