Praca!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.
Szukam pracy jako opiekunka do dziecka w polskiej rodzinie. W sumie to szukam obojętnie jakiej pracy, byle z Polakami. Z niemieckim u mnie bardzo kiepsko:(
jesli macie jakies informacje. Bardzo prosze piszcie. Z gory dzieki :)
Pozdrawiam wszystkich :*
Czesc
Wejdz na http://www.aupair-world.net/ i tam sobie zrob konto :) moze ci sie uda znalesc rodzine :) ja znalazłam :) Powodzenia
Czesc
Wejdz na http://www.aupair-world.net/ i tam sobie zrob konto :) moze ci sie uda znalesc rodzine :) ja znalazłam :) Powodzenia
Dzieki bardzo. Ale wiesz.. Ja nie szukam jako Au-pair. :( Mieszkam tu z narzeczonym i nie chce go zostawiac i mieszkac z rodziną.
ale moze akurat znajdziesz jakas prace tam gdzie mieszkasz i wcale nie bedziesz musiała z rodzina mieszkac :) zobacz sobie moze sie uda :) a gdzie mieszkasz ? ja jade do Sindelfingen na rok :)
ale moze akurat znajdziesz jakas prace tam gdzie mieszkasz i wcale nie bedziesz musiała z rodzina mieszkac :) zobacz sobie moze sie uda :) a gdzie mieszkasz ? ja jade do Sindelfingen na rok :)
Ja mieszkam w Hamburgu od pół roku. Niestety nie znam dobrze niemieckiego jeszcze więc chyba ta twoja strona mi wiele nie pomoże :( Mogłabys mi pomóc jak znasz niemiecki?:)
Pozdrawiam :*
Aha sorry tutaj jest w angielskim :) Ok ;)
:) ja tez nie umiem dobrze niemieckiego... ale znalazlam rodzine gdzie mama mowi po polsku dzieci tez wiec jest ok :)
Długo już tam pracujesz? :) tez bym chciala tak znalezc :) Ok zabieram sie do szukania :)
Dzieki za linka ;*;*
ja jade we wrzesniu tam :)
Moglabys mi pomoc znalezc polska rodzine w hamburgu ?
napisz do mnie na [email] to sie jakos zgadamy :)
Witam Pania,

Szukam odpowiedzialnej i obowiazkowej opiekunki do 1-rocznego chłopca, najlepiej od sierpnia 2008, tylko my mieszkamy w Wiedniu.
Czy bylaby Pani rowniez zainteresowana wyjazdem do Austrii.
Jestesmy dosc mloda 30-35 lat trzy osobowa rodzina.
Od Poniedzialku bede z moim dzieckiem miesiac na wakacjach w Polsce, wiec moglybysmy sie poznac, a pani zobaczyc naszego synka,
i omowic oczywiscie szczegoly, jesli jest pani zainteresowana badz zna kogos kto by byl zainteresowany prosze o kontakt.
kom. w polsce : 5[tel], badz [email]

Pozdrawiam

Jadwiga
Temat przeniesiony do archwium.