Kurs w Berlinie - rady

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!

Jestem zainteresowany wakacyjnym kursem j. niemieckiego dla poczatkujacych w Berlinie w sierpniu. Czy ktos moze mi doradzic/polecic jaka szkola jest najlepsza? Juz zauwazylem, ze tutaj raczej sie mowi o Hartnackschule i BSI Berlin ale:

- na Hartnackschule mowili, ze na razie nie ma chetnych i niewiadomo czy kurs sie odbedzie.
- na BSI gwarantuja, ze kurs bedzie, ale grupy sa troche za duze (15/20 os.) - i to nie koniecznie mi pasuje bo bede tylko miesiac i chce gdyby byl jak najbardziej intensywny i efektywny.

Czy jest jakas inna dobra szkola, ktora cieszy sie dobrym nauczaniem? Prosze o rade i dziekuje.
sluchaj prawda jest taka ze te dwie wymienione przez ciebie sa najlepsze wrecz bezkonkurencyjne i nie warto szukac innych. Ceny sa bardzo przystpne a faktem jest ze nie masz co oczekiwac na KAMERALNE grupy (chyba ze sobie wykupisz lekcje jedne an jeden- za kolosalne pieniadze). 15-20 osob to standart ale nie masz co sie martiwc. zajecia prowadzone sa przez profesjonalistow i przez miesiac wyniesiesz wiecej wiedzy niz w polsce przez rok na kursie w grupie 5 osobowej.

Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka