Chce wyjechac jako aupair od stycznia 2009

Temat przeniesiony do archwium.
Mysle o wyjezdzie jako aupair zeby nauczyc sie niemieckiego, bo w liceum mialam niemiecki 4 lata, ale to bylo 6 lat temu, wiec duzo zapomnialam.. wtedy nie mialam problemow z jezykiem w szkole, dosc szybko przyswajam jezyki obce, no ale to nie to samo w szoke a w danym kraju.Powtorzylabym sobie na pewno podstawy, zeby sie dogadac, bylby to poziom podstawowy.Czy mam szanse jako aupair? mam 26 lat. A jesli nie aupair to co ?zeby sie dobrze nauczyc niemieckiego? Prosze was o pomoc.
hej
z tego co sie orientuje au-pair mozna do 25 roku zycia byc,napewno nauczysz sie niemieckiego bedac w niemczech, szukaj poprostu jakis rodzin co szukaja opiekunów do dzieci ...nie musi byc au-pair i tak tez mozesz wyjechac - i nie ma prblemu poszukaj dobrze w necie,,,pozdrawiam
czesc. o prace nie jest ciezko, duzo rodzin szuka opiekunek lub kogos do sprzatania. Jak chcesz to moge pomuc ci cos znalesc we frankfurcie
Zapisalam sie na www.aupair-world.net a dziewczyny,ktore byliscie jako au pair w Niemczech albo Austrii jak z jezykiem? Nauczyliscie sie dobrze jezyka? Tzn. rozmawiac potraficie teraz?
ja do niemiec wyjechalam 5 lat temu jako au-pair. teraz mowi dobrze po niemieku ale bledy gramatyczne dalej robie ( to jest moj blad bo dalej kursow nie robilam =
Ehh ja zyje we Wloszech aktualnie juz lacznie dodajac wszystkie meisiace to jakies 4 lata,mowie dobrze, pisze tez, ale zawsze jakies male bledy gramatyczne zrobie.. Bo nigdy sie z ksiazek wloskiego nie uczylam. A Ty co teraz porabiasz tam? Juz aupair nie jestes pewnie. Z jakiej agencji wyjechalas?
jesli dalej jestes zainteresowana daj znac bo szukam kogos na moje miejsce!! ja tez wyjechalam tu jezsk podszkolic i sie udalo! zaluje ze musze juz do polski wrqacac, odezwij sie jak chcesz to podam szczegoly! Kasia: [email]
Rowniez szukam kogos na swoje miejsce. Praktycznie od zaraz do listopada. Opieka nad 4-letnim chlopczykiem. moje [gg]
Witam zajmuje sie posrednictwem w wyjazdach do Niemiec poprzez Familien service to najpewniejszy sposob pracy jako Aupair za granica.Jesli jestes jeszcze zainteresowana prosze o kontakt.
au-pair jest do 25 roku zycia mozesz sobie znalesc ale prace jako kindermädchen, w sumie to to samo. jezeli potrzebujesz pomocy to daj znac.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie