Au-pair/ Poszukuję Gastfamilie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Proszę o kontakt osoby,które znają jakąś rodzinę poszukującą au-pair. Pracowałam jako au-pair już wcześniej,ale szukałam rodziny przez agencję,co niestety okazało się dla mnie przykrym doświadczeniem. Z tego względu proszę Was,jeśli macie jakąś propozycję,to zgłaszajcie się. Nie mam dużych wymagań. Chcę po prostu by byli to uczciwi,sympatyczni ludzie. Czekam! :)
hej ja za 1 razem tez mialam zle doswiadczenia z agencja i powiem nawet ze to bardzo zle ale za 2 razem pojechalam ze stronki www.aupair-world.at tez ze strachem ale jednak udalo sie mialam fajna rodzinke i pobyt byl bardzo udany wiele dziewczyn wyjechalo za pomoca tej strony takze gorac ci ja pojecam/!
Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu rodzinki!
hey, ja moge sie popytac czy ktos au-pair szuka
Hej! Będę baardzo wdzięczna. Gdybyś miała dla mnie jakieś wiadomości lub chciałabyś się o coś spytać to podaję mój numer gg- 9895117. Możesz pisać o każdej porze. Czekam! :)
http://www.aupair-ruth.de/
Ja jechałam z takiej stronki. Jest to agencja w Niemczech i nie trzeba za pośrednictwo nic płacić. Oczywiście różnie można trafić. Ja trafiłam wspaniale, to była moja życiowa przygoda. Właścicielka tej agencji jest Polką, więc jakby co to można po polsku powiedzieć co jest nie tak. Życzę powodzenia!!!
Pewnie już znalazłaś jakąs rodzinkę, ale w razie gdbybyś była jeszcze w trakcie poszukiwań, to ja znam jedną... z Düsseldorfu... nawet od zaraz :)
Pozdrawwiam
Pewnie już znalazłaś jakąs rodzinkę, ale w razie gdbybyś była jeszcze w trakcie poszukiwań, to ja znam jedną... z Düsseldorfu... nawet od zaraz :)
Pozdrawiam
Jeśli to może być chłopak to bardzo chętnie bym został au-pair. Chodź wątpię tym bardziej że to pierwszy raz:). Mogę tylko dodać, że jestem wolontariuszem w Domu Dziecka. Jakby ktoś poszukiwał, albo jeśli wiecie że ktoś poszukuje kogoś takiego jak ja to napiszcie kadu /[gg] e-mail [email] // [email]
można coś więcej o tej rodzinie?? jakie mają wymagania?? od kiedy do kiedy?? moje [gg] pozdro ;)
WITAM WESZŁAM NA TA STRONKE KTORA POLECALIŚCIE I MAM PYTANIE, JEŻELI PIESZE ZE RODZINA POTRZEBUJE AU-PAIR MADCHEN OD 3-12 MIESIECY, TO MOZNA JECHAC TYLKO NA TE TRZY I CO SIE DZIEJE W PRZYPADKU JESLI BYM WCZESNIEJ WROCILA NIZ BYLO PRZEWIDZIANE CZY PONOSZE JAKIES KOSZTY?
jako alternatywa dla au pair, udzial jest bezplatny, poszukiwani nowi uczestnicy:

http://www.cpt.org.pl/index.php?subaction=showfull&id=1214780564&archive=&start_from=&ucat=1&
lehna czy ta rodzina dalej szuka au-peir, gdyz ja poszukuje rodzinki ... jak cos pisz na @ [email] lub [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia