au-pair na wakacje?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Bardzo chciałabym podczas wakacji wyjechać do Niemiec m.in. w celach zarobkowych. Jestem studentką 3 roku germanistyki... Pracuję teraz jako opiekunka do dziecka, więc idealnym zajęciem byłoby au-pair.

Gdyby ktoś coś wiedział, to proszę bardzo o informację, będę bardzo wdzięczna!
Mogłabym również podjąć się innej pracy... a może ktoś podobnie jak ja wybiera się do Niemiec i szuka towarzysza? ;>

Mam jeszcze egzaminy przed sobą, więc wyjazd najwcześniej w lipcu... do października...

Proszę o kontakt tutaj lub na [gg]

POZDRAWIAM SERDECZNIE :))
ewentualnie może znacie jakieś miejsca w internecie, gdzie można znaleźć ciekawe ogłoszenia tego typu, najlepiej prywatne... nie przez żadne biuro... co możecie mi polecić?
W zeszłym roku, na caly rok wyjechałam ze stroiny www.aupair-world.net tworzysz swój profil i możesz zarówno sama wybrać rodzinę w dowolnycm kraju,m jak i zostać wybraną.
też mam tam konto,ale niestety nikt jeszcze nie rozpatrzył pozytywnie mojego zgłoszenia. Więc jeśli ktoś będzie wiedział coś na ten temat, gdzie szukają to proszę dać znać ;) 9279436
Ja osobiscie polecam agencje Au-Pair Koncepcja, wystarczy wpisac w wyszukiwarke nazwe i strona wyskoczy, bylam 3 lata temu z tej agencji jako opiekunka do dzieci i polecam.
"Składasz dokumenty a dopiero w momencie podpisania umowy/angażu od rodziny uzgadniasz termin zapłaty za organizacje Twojego wyjazdu i pobytu"
ile płaciłaś za organizacje i wkład w znalezienie Ci rodziny?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego