Au pair - przez agencję, czy indywidualnie?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich forumowiczów, ponieważ dopiero co się zarejestrowałam i to moja pierwsza aktywność na forum.
Jakie macie doświadczenia z tymi dwoma sposobami szukania pracy jako au-pair? Który uważacie za lepszy, korzystniejszy? Co myślicie o stronie aupair-world.net? Jak to się ma osobno do krótkich (2-3 mies.) i dłuższych (ok.roku) wyjazdów?
Co prawda nie potrzebuję tych informacji na już, ale miło by było, gdyby ktoś się chciał ze mną podzielić doświadczeniem. Cały czas czekam na wpisy. Grüße!
hej ja bylam jako au pair przez rok w polsko-niemieckiej rodzinie :) jesli masz jakies pytania pisz smialo :) moje [gg] pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź. Odezwę się.
hej, ja wyjechałam dwa razy - raz na ponad rok do hamburga, bylo bardzo fajnie (po kilku mailach przekonalam sie co do rodziny) a 2. raz jestem teraz pod berlinem, i wszytsko ze strony www.aupair-world.net , jesli bys chciała zastąpic mnie teraz to chętnie, np we wrzesniu, a najlepiej na jak najdluzszy okres,ale niekoniecznie rok ... Moje [gg]
Jeszcze się uczę, więc wrzesień odpada; myślałam o przyszłym roku. Napiszę do Ciebie na gg i wypytam o szczegóły :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia