hej:) tez jestem au-pair, niestety nie mieszkam w Düsseldorfie, ale jestem tam czesto w weekendy:) jak cos to zawsze chetnie na jakas imprezke czy cos:)
OnaDusseldorf
05 sie 2009
super .. a w tygodniu nie wpadasz tu ???
ja mam teraz tydzien wolnego i strasznie sie nudze...
masz moze jakies zdjecie
??
(magda)
06 sie 2009
Bywalam w tygodniu (chodzilam do szkoly) teraz mam przerwe. Teraz jakos mi ciezko bedzie bywac w Düsseldorfie, mamy z rodzinka duzo innych planow..., ale jak bede jechac do Düsseldorfu to dam znac:) a zdj moge na e maila wyslac
OnaDusseldorf
06 sie 2009
okii to podeslij mi a ja odesle moje :))
Biancur
11 sie 2009
WITAM!
JA MAM ZAMIAR W TYM ROKU PRACOWAĆ JAKO AUPAIR.
JESTEM DOSTĘPNA KOŃCEM WRZEŚNIA. JAKBYS SŁYSZAŁA,
ZE JAKAŚ RODZINA POTRZEBUJE POMOCY. TO BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA KONTAKT :)
MOŻE SIĘ ZOBACZYMY:)
MOJEJ GG
9595644
OnaDusseldorf
03 wrz 2009
hej
ta znam pare rodzinek ktore chca zaprosic Au.Pair
Ja juz gg nie mam wiec jak chcesz to odezwij sie na moj adres e.mail
[email]
Biancur
05 wrz 2009
Hallo!
Napisałam do Ciebie e.maila i będę czekać na odp.:)
W razie czego podaje również mój e.mail
[email]
gregor997
02 lis 2009
Czesc! Ja mieszkam i pracuje w Düsseldorfie ponad trzy lata! Jak masz ochote na nowe znajomosci to napisz [email] Pozdrawiam!
czarna695
22 lis 2009
witam. jak wiekszosc tez jestem au pair w dusseldorf. jesli ktos rowniez jest stad lub w poblizu to prosze pisac, chetnie kogos poznam
hej jak masz ochote odezwij sie na moj e mail
[email]
albo na msn [email] :)
Pozdrawiam :)
kamka8852
07 sty 2010
hej:)ja tez mam duzo wolnego czasu. odezwij sie na moj e-mail.jestem tez Au-pair:)lubie poznawac nowe osoby:)jestem otwarta na nowe znajomosci.:)
kamka8852
07 sty 2010
moj e-mail [email]
lillly
07 mar 2010
hej ;D
ja jestem operka niedaleko frankfurtu jesli ktoras z was jest tez w poblizu piszcie :)
ola bola (hilden)
10 cze 2010
Hej dziewczynki :D Te wakacje spędzę w Hilden niedaleko Dusseldorf. Może będzie ktoś jeszcze w pobliżu? Fajnie by było się spotkać :D [email]
lucja16TM
10 cze 2010
hejka wszystkim..jestem Au pair w Baberg i szukam znajomych.... piszcie jak ktos mieszka w poblizu.. nudzi mi sie strasznie i chcialabym z kims wyskoczyc na miasto na basen...
8242183-gg
Kasia006
26 lip 2010
Hej ja mieszkam tez w Düsseldorf.Chetnie moglybysmy sie spotkac na piffko jesli ci sie az tak nudzi ;-)pozdro
Göög!e
03 sie 2010
cze.. tez siedze aktualnie w dusseldorf i nie ukrywam, ze mi sie troche nudzi. pzdr.. jak cos, tu moj @ [email]