Szukam znajomych w Düsseldorf

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,

jestem od miesiaca Au-Pair w Dusseldorf mam 18 lat ...

Mam sporo wolnego czasu
Chetnie poznala bym kogos z kim mozna wyjsc na miasto lub dyskoteke.

Moze tu kogos znajde

Czekam na odpowedzi !!!

Pozdrawiam

E mail [email]

nr kom .[tel]
hej:) tez jestem au-pair, niestety nie mieszkam w Düsseldorfie, ale jestem tam czesto w weekendy:) jak cos to zawsze chetnie na jakas imprezke czy cos:)
super .. a w tygodniu nie wpadasz tu ???

ja mam teraz tydzien wolnego i strasznie sie nudze...
masz moze jakies zdjecie
??
Bywalam w tygodniu (chodzilam do szkoly) teraz mam przerwe. Teraz jakos mi ciezko bedzie bywac w Düsseldorfie, mamy z rodzinka duzo innych planow..., ale jak bede jechac do Düsseldorfu to dam znac:) a zdj moge na e maila wyslac
okii to podeslij mi a ja odesle moje :))
WITAM!
JA MAM ZAMIAR W TYM ROKU PRACOWAĆ JAKO AUPAIR.
JESTEM DOSTĘPNA KOŃCEM WRZEŚNIA. JAKBYS SŁYSZAŁA,
ZE JAKAŚ RODZINA POTRZEBUJE POMOCY. TO BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA KONTAKT :)
MOŻE SIĘ ZOBACZYMY:)

MOJEJ GG
9595644
hej

ta znam pare rodzinek ktore chca zaprosic Au.Pair

Ja juz gg nie mam wiec jak chcesz to odezwij sie na moj adres e.mail

[email]
Hallo!
Napisałam do Ciebie e.maila i będę czekać na odp.:)
W razie czego podaje również mój e.mail
[email]
Czesc! Ja mieszkam i pracuje w Düsseldorfie ponad trzy lata! Jak masz ochote na nowe znajomosci to napisz [email] Pozdrawiam!
witam. jak wiekszosc tez jestem au pair w dusseldorf. jesli ktos rowniez jest stad lub w poblizu to prosze pisac, chetnie kogos poznam
hej jak masz ochote odezwij sie na moj e mail
[email]
albo na msn [email] :)

Pozdrawiam :)
hej:)ja tez mam duzo wolnego czasu. odezwij sie na moj e-mail.jestem tez Au-pair:)lubie poznawac nowe osoby:)jestem otwarta na nowe znajomosci.:)
moj e-mail [email]
hej ;D
ja jestem operka niedaleko frankfurtu jesli ktoras z was jest tez w poblizu piszcie :)
Hej dziewczynki :D Te wakacje spędzę w Hilden niedaleko Dusseldorf. Może będzie ktoś jeszcze w pobliżu? Fajnie by było się spotkać :D [email]
hejka wszystkim..jestem Au pair w Baberg i szukam znajomych.... piszcie jak ktos mieszka w poblizu.. nudzi mi sie strasznie i chcialabym z kims wyskoczyc na miasto na basen...
8242183-gg
Hej ja mieszkam tez w Düsseldorf.Chetnie moglybysmy sie spotkac na piffko jesli ci sie az tak nudzi ;-)pozdro
cze.. tez siedze aktualnie w dusseldorf i nie ukrywam, ze mi sie troche nudzi. pzdr.. jak cos, tu moj @ [email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia