Praca w domu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,jakis zlosliwy chochlik usunal moj wczorajszy temat.No przepadl,trudno.
Niedlugo zostane mama i juz rozgladam sie za jakas praca ,ktora moglabym wykonywac w domu po urodzeniu dziecka,bo przeciez i tak bede w nim siedziec ;) Ma ktos z Was doswiadczenie z tego typu praca w Niemczech? Moze cos polecic?Jakies wyszukiwanie informacji,wklepywanie danych,cokolwiek.Moge nawet cos skladac:)) Jak narazie,trafiam na ogloszenia w necie ,ktore nalezy omijac szerokim lukiem i nic wiecej:(
cześć Krystynko widzę, że masz podobny problem do mnie bo też straciłam mnóstwo czasu na szukaniu "czegoś w domu" i podobnie jak Ty nie znalazłam niczego ciekawego poza ofertami, które jak piszesz trzeba omijać szerokim łukiem... :/
myślę, że taką prace można sobie załatwić tylko i jedynie po znajomości ponieważ straciłam nie mało czasu na szukanie czegoś takiego bez pozytywnego efektu.no chyba,że znasz bardzo dobrze język i możesz np tłumaczyć jakieś teksty itp...
i tego typu pracy nie powinnaś szukać w ogłoszeniach o pracy ale poszukać firm, które się zajmują np. tłumaczeniami i bezpośrednio do nich powysyłać swoje CV - nawet jeśli nie dali ogłoszenia że szukają kogoś do pracy, w ten sposób masz większe prawdopodobieństwo na znalezienie czegoś. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego