Cytat: Karolina14794
Wybieram prawo niemieckie, poniewaz chce mieszkac na stale w Niemczech. I nie odzywaj na temat mojej znajomosci niemieckiego bo z niemieckiego jestem olimpijka. Wygralam wszystkie etapy na kazdym szczeblu i jestem najlepsza w calej Polsce z liceum. Poza tym chyba nikt nie jest na tyle glupi zeby wybierac studia w Niemczech i nie umiec niemieckiego, no ale to jest wlasnie twoje myslenie. A to bmw to wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic... Typowy wiesniak, w glowie pustka wiec podrywa laski na bmw... Powiem ci ze to troche kiepski pomysl, bo w dzisiejszych czasach takie bmw a nawet jeszcze lepszy samochod ma prawie kazdy mezczyzna, do tego z wyksztalceniem. A patrzac na twoj styl wypowiedzi i na to ze siedzisz na tym forum i wypisujesz takie glupoty to sądzę, ze go nie posiadasz wiesniaku... Madry mezczyzna dba o klase a nie siedzi na forum i wypisuje durne wiadomosci. Lepiej skoncz studia i podejmij gdzies prace a nie siedz na garnuszku u matki i podrywaj na to swoje czarne bmw puste laski... Bo niestety tylko takie durne i niewartosciowe dziewczyny moga zachwycac sie bmw... Bo ktos madry patrzy najpierw na czlowieka, a nie na samochod... Ale moze kiedys to zrozumiesz... Na razie sloma ci wystaje z butow....
czyżby Pani Klucznik z Częstochowy? (najlepsza, czy jedna z 16 osób?, a może druga?)
durne i niewartosciowe dziewczyny moga zachwycac sie bmw
takie są najlepsze
Madry mezczyzna dba o klase
tok rozumowania typowej materialistki, nie rozwój osobisty, obycie, wychowanie, tylko kasa, kasa, kasa
i obrażanie forumowiczów od wieśniaków!!!
Skończysz studia i popracujesz kilka latek, to wtedy możemy porozmawiać (tzn. ja ci bedę zlecał robotę, a ty będziesz majtkami trzęsła, żebym cię tylko nie zwolnił).
edytowany przez Mr_T: 09 cze 2013