Proszę o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Ich fuhr mit meiner Klasse nach Zakopane. Wir kamen dort am 23 Mai um 08:00 Uhr an. Wir waren in Zakopane für drei Tage. Dort war es sehr schön. Am Abend gab es Abendessen. Später haben wir uns über verschiedene Themen unterhalten. Um 22 Uhr gingen wir zu Bett. Am nächsten Tag besichtigten wir die Gegend. Und am selben Abend fuhren wir nach Hause zurück. Auf der Heimfahrt sprachen einige über den vergangenen Tag und ich spielte mit meinen Freunden Karten. Wir kamen gegen 21 Uhr in Bytom an. Es war eine schöne Klassenfahrt.

/\
Czy moze ktos to przetlumaczyc?:>
No prosze jest to dla mnie bardzo wazne... Bo samemu cos mi nie pasuje :(
Jasne, ze moge Ci pomoc ;)))

"Pojechalem z moja klasa do Zakopanego. Dojechalismy na miejsce 23 maja o godzinie 8. W Zakopanem spedzilismy trzy dni. Bylo tam bardzo ladnie. Wieczorem byla kolacja. Pozniej rozmawialismy na rozne tematy. O 22 polozylismy sie spac. Nastepnego dnia zwiedzalismy okolice. I tego samego wieczoru wrocilismy do domu. W drodze powrotnej niektorzy rozmawiali o minionym dniu, a ja gralem z przyjaciolmi w karty. Okolo 21 dojechalismy do Bytomia. To byla ladna wycieczka klasowa."

»

Pomoc językowa