nie oburzam sie wcale,bo nie ma czym.wiadomo ze kazda pisze na podstawie wlasnych doswiadczen i tyle,ty masz swoje zdanie ja swoje proste,ty preferujesz bardziej wyjazdy z neta ja przez agencje,ale wszystko zalezy od rodziny niewazne jak sie jedzie,chodzilo mi tylko o to ze przez agencje mamy wszystko zapewnione a jak zneta no to wtedy wszystko zalezy od rodziny czy jest ok czy nie, a ty piszac ze wiesz jakie zycie jest w niemczech no to nie powinnas sie tak upierac zawziecie ze niemiecki familie sa takie super bo to jest smieszne, akurat ty na taka trafilas i moze te dziewczyny ktore poznalas takze, ale ja znam mnostwo dziewczyn ktorym sie niestety nie powiodlo,a co do tego ze dziewczyny czesto nie legalizuja swoich pobytow to i tak sie zdarza,znam kilka,ale to zalezy tylko od danego czlowieka na czym mu zalezy na takim wyjezdzie...
p.s.Au pair world to nie agencja,tylko strona internetowa za ktorej posrdenictwem szuka sie rodzinek,a i za powodzenie dziekuje!!napewno sie przyda!!pozdrawiam