sommer au-pair

Temat przeniesiony do archwium.
chcialabym na 3 miesiace wyjechac jako au-pair tzn. od czerwca do sierpnia. czy ktos zna moze jakies adresy??????
wiesz co jak chcesz znalezc rodzinka to wejdz na ktoras ze stronek np www.aupairworld.net albo www greataupair.com albo findaupair.com albo www.eaupair.com ram mozna na wlasna reke znalezc rodzinke i sie z nia skontaktowac przez meila czy telefonicznie :)

a jak juz sie zdecydujesz wyjechac i znajdziesz rodzinke to skontakuj sie ze mna jesli bys mogla bo ja tez chcem wyjechac i juz negociuje z paroma rodzinami ale szukam jescze jakis dziewczyn ktore moze tez wyjechalyby ze mna albo do tego samego miasta :)

pozdrofka :)
hej!!! zdecydowana to ja jestem - tylko teraz musze zaczac poszukiwania, tylko zabardzo nuie wiem gdzie:((( zajze na te twoje stronki:)) a ty w jakie okolice sie wybierasz??? pozdrawiam
szukaj w monachium - tam w ciagu miesiaca jak szukalam w lutym 2005, to zglosillo sie do mnie 29 rodzin(nie sciemniam). nie wiem ile znajdziesz w czasie wakacji...........zarejestruj sie na greataupair i aupair-24 i aupair-world. powodzenia. a jak chcesz, zebym ci pomogla znalesc rodzine w monachium albo okolicy, to napisz [email]
dzieki za te stronki:)) szkoda ze po angielsku:((( na ale sobie chyba jakos poradz:))bardzo chetnie bym pojechala w twoje okolice, no bo wiadomo z kims razniej:)))))no to pozdrawiam
Czesc:) no ja juz koresponduje z dwoma rodzinkami a raczej z jedna rodzina pelna i jednym facetem ktory ma syna. narazie niewiem jescze w jakim miescie mieszka ten samotny ojciec ale rodzina mieszka w Bochum koło Essen. Ale chetnie bym nawiazala takze kontakt z jakas rodzina z Monachium takze Sheilay jesli mogalbys mi pomoc znalezc jakas rodzine z amtad to bardzo bym byla wdzieczna. :) mozna sie ze mna skontaktowac przez maila: [email] albo na gadu 4194603
sheilay czekam na jakis kontakt od ciebie bo probowalam na tych stronkach, ale malo jest rodzin chetnych na sommmer au-pair. jak mozesz to odezwij sie na mojego meila: [email]
witam,
prosba taka jak wszystkie: szukam pracy:), najlepiej jako opiekunka do dziecka, moge wyjechac tylko na okres od 15.06.2006 do 30.09.2006, wiem ze krotko, ale szkola... bardzo chcialabym wyjechac i podszkolic niemiecki :D, za rok maturka... jezeli ma ktos jakies info bardzo prosze o kontakt [gg] , [email]
Z góry dziekuję za pomoc, pozdrawiam :)
witam wszystkich. Szukam pracy sezonowej w Niemczech -w okesie od okolo 10 lipca do polowy wrzesnia - najlepiej w okolicach Berilna , jak pomoc , opiekunka , kelnerka. bylabym bardzo wdzieczna za informacje dotyczace sprawdzonych agencj posrednictwa pracy. Z gory dziekuje . pozdrwiam:)
a no i jeszcze moj mail [email] pl nr [gg] :))))))))))))))
Landrynaa -mam do Ciebie pytanie!Otóż ,ja tez bym chciała wyjechać do Niemiec,ale mam dopierow tym roku będe miła 17 lat!Znalazłam na podanych przez Ciebie stronkach rodzinę ,która poszukuje Au Pair na okres wakacji w moim wieku,chciałabym sie z nimi skontaktować ,ale nie jestem tam zalogowana i mam problemy z zalogowaniem!Możesz mi powiedziec jak to zrobić!Z góry dziekuje!Pozdrawiam ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa