Au Pair na moje miejsce

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Potrzebuje na swoje miejsce Au Pair do Niemiec od czerwca. Rejon Hesen, rodzinka mieszka w okolicy duzego miasta Darmstadt 30 min tramwajem. Au pair mozliwosc ma robienia intensywnego kursu:), pracuje z 7 lenio dziewczynko , paca wygloda tak ze rano wstaje robie sniadenie i o 3 odbieram malo ze szkoly. Au Pair czyli jeszcze ja:) ma swoje mieszkanie 2 pokoje, lazienka, taras - balkon. Zainteresowanych prosze piszcie na meila [email]
Witam!

Zainteresowała mnie oferta! Jestem 18 letnią uczennicą Technikum Ekonomicznego i szukam pracy na wakacje z możliwością podszkolenia języka niemieckiego.Lubie prace z dziećmi. Chciałabym się dowiedzieć dokładnie w jakim terminie miałoby odbywać się zastępstwo i jakie wynagrodzenie oferowne jest za tą prace.
Proszę o kontakt!
witam ! mam 19 lat ( koncze w sierpniu) jestem zainteresowana przejeciem Pani stanowiska ;)! ale również tylko na okres wakacyjny powiedzmy od polowy czerwca do konca sierpnia!znam dobrze jezyk niemiecki , jestem osoba komunikatywna i otwarta!bylam w zeszłym roku w kiel i opiekowalam sie 2 dziewczynkami (3 i 5 lat) chciałabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat tej pracy!jakie jest wynagrodzenie, czy sama pokrywam koszty wyjazdu? mpj mail [email]
Mam 19 lat i w tym roku konczę LO :) Jestem zainteresowana Pani ofertą, szukałam pracy na wakacje od czerwca do powiedzmy połowy września nawet bo mam dłuższe wakacje w tym roku :] Bardzo lubię dzieci a w LO uczęszczałam do klasy językowej z rozszerzonym niemieckim. bardzo proszę o informacje o wynagrodzniu i dokładnym terminie pracy o raz oczywiście warunkach pracy. [email]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa