au pair w DE-bezposrednio przez niem.agencje

Temat przeniesiony do archwium.
Dziewczyny! zachecam wszystkie do wyjazdów w charakterze au pair bezposrednio kontaktujac sie z agencja niemiecka.To pozwoli wam uniknac wszelkich kosztow(od 8[tel]zl, ktore pobieraja polskie agencje za szukanie rodzin w niemczcech).Jestem byla au pair i wiem b.duzo na temat wyjazdow w tym charakterze,dzieki czemu sluze pomoca i rada. Jestem w stalym kontakcie z jedna,duza agencja niemiecka, ktora jest szczegolnie nastawiona na polskie au pairki (zdaniem agencji jest ogromny popyt wlasnie na au pair z Polski :-). Chetne osoby skontaktuje z agencja, piszcie pod adres: [email]
Hej, zgadzam się całkowicie z opinią koleżanki!rnJa też byłam au-pair w Niemczech (Monachium) i tam dowiedziałam się o możliwości korzystania z pomocy niemieckich biur aupair. Nie pobierają od kandydatek opłat i jeśli masz kłopoty z rodziną (tak niestety zdarzyło się w moim wypadku) naprawdę służą pomocą. Podaję Wam adres Pani, dzięki której trafiłam w końcu do fantastycznej rodziny i która "przygarnęła" mnie na tydzień, gdy zdecydowałam się odejść od pierwszej rodziny. rnHelma SauerrnHübnerstraße 3rn80-637 Münchenrntel [tel]rnmail: [email] sie z nią skontaktować mailowo lub telefonicznie (również po angielsku). Wypełnia się formularz i przeważnie niedługo znajduje się rodzina, bo popyt na au-pair-ki z Polski jest spory. Powodzenia!