czy jest ktos z bochum lub okolic??

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:)czy jest ktos z moich okolic?? odezwijcie sie.chciala bym zapoznac jakies kolezanki.od niedawna tam mieszkam i jest mi czasami nudno,chlopak pracuje a ja sie nudze nawet nie ma sie do kogo odezwac.pozdrawiam Monika
Czesc, ja jestem z Mönchengladbach.... jestem tu od 2 lat i wiem jak to jest siedziec samej w domu gdy chlopak po calych dniach pracuje, mialam doslownie ta sama sytuacja. Teraz niestety albo i na szczescie caly dzien mam co robic, bo rano pracuje w przedszkolu a wieczorami mam szkole :)
Jesli chcesz odezwij sie na moj nr [gg]
Pozdrawiam :P
dzieki,ze sie odezwalas.ja dopiero od niedawna tam mieszkam.napewno sie odezwe ta Twoje gg. to jest moj numer gg 1[tel]pozdrawiam:))
Hej!A Ja z Gelsenkirchen jestem,i mam podobna sytuacje...calymi dniami w domu siedze...;-),pozdr
Czesc.Mam na imie Wioletta.Mieszkam w Bochum od 4 lat,´mam meza i dziecko.jest mi tu niezwykle trudno sie zaaklimatyzowac,szczegolnie ostatnio.Jak masz ochote sie poznac,to daje namiar na [gg] .Pozdrawiam.
Czesc ja tez jestem z Gelsenkirchen.Mam ten sam problem co wy.Jak macie ochote pogadac lub sie spotkac to czekam na wiadomosci na [gg] .pozdrowionka:)
Kasiaaa777 skad jestes z Gelsenkirchen?Masz moze MSN?Bo ja nie mam gg;-(
Nie mam:(Ale mam skype.A ty?Ja jestem z Buer,a ty?Ile masz lat?Czekam na odpowiedz:)
Hej Kasiaaa777!No ja niestety nie mam skype;-(,mam 21 lat i mieszkam na Bulmke-Hüllen.Sorki,ze tak dlugo czekalas na odpowiedz ale ostatnio tu nie zagladalam,najlepiej jakbys odpisywala mi na e-maila: [email]
hej dziewczynki, widze, ze strasznie samotne jestescie. tak bywa na poczatku, ale z czasem powinno byc lepiej, poznacie miasto, rozne instytucje, kolezanki i tak z biegiem czasu bedziecie sie coraz to lepiej czuly. ja tez jestem z okolic bochum a dokladniej z gelsenkirchen.
pozdrawiam serdecznie, pa
Ja jestem z Hagen..:)moje gg jak by cosik 7579916..chetnie sie z kims spotkam i pogadam:)
do roboty z wami, a nie gadu gadu, plotkary!
przesiedlencu nie wypowiadaj sie na temat,ktory cie nie dotyczy... a skad ty mozesz wiedziec czy my nie pracujemy... lepiej pilnuj swojego tylka!!
no nie widac zebyscie pracowaly, kto bedzie placil na mnie socjal?
przesiedlencu to ty wez sie za robote a nie socjal ci w glowie!!a wlasnie ze sie mylisz jesli chodzi o to ze nie pracujemy...
zawsze jakies glupie sie znajda ktore pracuja na innych...
hej, mieszkam w Heiligenhaus, do centrum w Essen mam 30min. Mieszkam tu od niedawna i wiem cos na temat siedzenia w domu, i zastanawiania sie co z soba zrobic!Jesli masz ochote napisz na [gg]
Hello!! jestem studentem na uni Bochum,będę przez rok czasu tutaj :-) mam pytanie do wszystkich z okolicy : gdzie mozna znaleźć jakąś pracą studencką (typu np.wieczorami zlbo nocki czy weekendy w barze jako kelner,pomoc w domach spokojnej starości itp.) pozdrawiam wszystkich Polaków,którzy tu mieszkają napiszcie jak się tu żyje na codzień :-)
aha mój gg to 3205266 dajcie znać :-D
P.S. przepraszam za spam,ale nie wiedzialem jak tu się używa opcji edit :-P
Helo!
Nazywam sie Magda i mieszkam w Essen, to moj nr [gg] .
Hej ja od stycznia będę koło Ciebie w Boeninghard to bardzo blisko możemy się poznac mam 29 lat pozdrawiam Kasia podaje moje [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Studia językowe