szukam pracy w Niemczech!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej
Jestem studentka gernmanistki i bardzo chciałabym pojechać do Niemiec żeby podszkolic swoj niemiecki, czy zna ktoś może jakąś fajną rodzinkę ktora potrzebuje opiekunki albo pomocy w domu. Prosze jeśli ktoś ma jakieś informację niech piszę

Dzięki pozdrawiam ciepło
Agnieszka
Czesc :) Ja jestem aktualnie Aupair w Niemczech. Od lutego wracam na studia... (teraz mam urlop zdrowotny z powodu operacji kolana ) i dlatego okolo 15 stycznia wracam do domu. Rodzina u ktorej jestem szuka kogos na moje miejsce. Na pewno wiesz na czym polega praca Aupair... Hmm jesli jestes zainteresowana, to prosze odezwij sie jeszcze raz, podam Ci wiecej informacji :)
Dodam tylko, ze jestem w Bawarii, niedaleko Monachium :)

POZDRAWIAM!!!
Hallöle...ich bin Matthias...xD hast du "skype" oda Icq...? Ich möchte mit dir n bissl quatschen^^
Witaj,
wir sind eine deutsch-polnische 3 Personen Familie (Tochter 7 Jahre) und wohnen in Lübeck bei Hamburg. Wir suchen ein Au pair Mädchen von April 2007 für 6 Monate (im Sommer 3 Wochen frei). Wir geben Ihnen eigenes Zimmer, Vollverpflegung und 250 euro Taschengeld.
pozdrowienia Joanna
Witaj,
wir sind eine deutsch-polnische 3 Personen Familie (Tochter 7 Jahre) und wohnen in Lübeck bei Hamburg. Wir suchen ein Au pair Mädchen von April 2007 für 6 Monate (im Sommer 3 Wochen frei). Wir geben Ihnen eigenes Zimmer, Vollverpflegung und 250 euro Taschengeld.
pozdrowienia Joanna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie