Posuzkiwana AUSHILFE do restauracji w Niemczech!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukiwana mloda kelnerka(Aushilfe) ze znajomoscia jezyka niemieckiego do pracy w restauracji hiszpanskiej w Koenigsten w okolicy Frankfurtu.Pracodawca oferuje wysokie zarobki,pelne wyzywienie i zakwaterowanie w pokoju o wysokim standardzie(internet,tv).Praca 4 dni w tygodniu,mozliwosc uczestnictwa w kursie jezykowym w wolnym czasie.Zgloszenia wylacznie w jez.niem.ze zdjeciem prosze wysylac na adres: [email] (z dopiskiem:Bewerbung)
Witam! Jestem zanteresowana ta praca. Chcialabym sie dowiedziec czy jest to praca tylko na wakacje? co roku wyjezdzam do Niemiec wiec dogadac sie umiem. A czy to chodzi o Frankfurt nad Mainem? Prosze o odpowiedz
Asiczka Ty lepiej uważaj na takie oferty..... bez żadnych danych, tylko adres mailowy :-( żeby Ci krzywdy ktoś nie zrobił!
Richtig !!! =)
Hey! Wiem ze mam uwazac. Wlasnie dlatego tata mi pomaga w znalezieniu pracy i znajomi Niemcy. Ale jak narazie nic nie znalalzam, a chcialabym pracowac w restauracji razem z zakwaterowaniem. pozdrawiam:D
szukam pracy w restauracji w niemczech we Frankfurcie lub okolicach mieszkam we Frankfurcie znajomosc jezyka komunikatywna
tez szukam jakiejs pracy na wakacje, bede juz po I roku studiow, ale wiem, ze trzeba uwazac...
ja rowniez szukam jakiejs mozliwosci wyjazdu na wakacje do Niemiec....moze macie jakies sprawdzone informacje, jakies stronki, moze sami byliscie albo znajomi i moglibyscie cos polecic??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia