Istnieje mozliwosc doplaty ze strony niemieckiej. Normalna cena wynosi 228 a po doplacie 128. Jeden kurs trwa poltora miesiaca. Podr
Honney
08 lut 2007
Hey. Od roku mieszkam w Niemczech. Bylam na kursie VHS, poniewaz jestem Gimnazjalistka w Gimnazjum niemieckim i musialam troche poduczyc sie Gramatyki... Kurs rzeczywiscie jest Okay, tylko, ze najgorsze co moze byc... To miec na kursie, polaka jakiegosc. Ja mialam czterech polakow i praktycznie wiecej spedzalismy na rozmowach niz na nauce. Jednak szybko nadrobilam zaleglosci...
kinga1701
09 lut 2007
hej
mam pytanie. jestem zameldowana tymczasowo w niemczech czy moge pojsc na ten kurs placac tylko 1 € czy musze byc zameldowana na stale.
Bianka {)(}
13 lut 2007
hej moim marzeniem jest studiowanie w berlinie czegos zwiazanego z tancem, urodzilam sie w hannoverze, ale obecnie mieszkam w polsce .co prawda zdaje mature dopiero w 2008r , ale bardzo chcialabym wybrac juz sobie szkole , uwielbiam tanczyc , dlatego chcialabym pobierac nauki u najlepszych w tej dziedzinie a wiem ze w berlinie moze to byc calkiem mozliwe ;)prosze o jakiekolwiek informacje w tej kwestii pozdrawiam :)
asiuniach
28 lut 2007
hej. ja tez bylam na kursie w VHS i nie polecam. Przez rok czasu nauczylam sie tyle, co w innej szkole robili w niecale pol roku. Jesli masz tylko mozliwosc polecam Inlingua- to jest naprawde dobra szkola! gdybym miala jeszcze raz zaczynac nauke niemca to napewno nie poszlabym do VHS. Pozdrawiam i powodzenia