Przetłumaczenie banalnego tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Chodzi o to ze musze opisac swoj swoj pokoj najdokładniej jak mozna to zrobic, w dodatku najlepiej jak to by było na jutro zrobione :D

Po prawo od drzwi sa meble z biurkiem poustawiane na cała długosć ściany, po lewo mam dwo pietrowe łozko, w rogo pokoju mam kolejne biurko, oczywiscie przy kazdyk biurku jest krzesło, na biurku znajduje sie monitor, zas w biurku jest drukarka a obok drukarki stoi komputer.
CHoc pokoj nie jest zbyt duzy to jedna osoba moze w nim spokojnie mieszkac.
Jedyne okna w tym pokoju sa z drewna i sa skierowane na połnoc, oczywiscie pod oknami jest karoryfer.
W tym pokoju mozna zmiescic wiele roznych rzeczy, pozatym jak cos sie nei miesci w szawkach to zawsze mozna połozyc np. kolekcje kaset wideo na szafach.
Pokoj ogolnie jest w znamokitym stanie, MOge tylko jeszcze dodac ze sciany sa wyłozone kwadratowa tapeta i podłoga pokryta jest panelami
bąc co bac trocvhe dziwny tekst ale mam nadizeje ze pomozecie
Byłbym wdzieczny za okazana pomoc
A i jeszcze przetłumaczenie wstepu tez by se przydało :
Mój pokoj metrarzowo ma 20m*, jest przytlny i mozna w nim miło spedzać, czas
Widze ze wszyscy sie pławią do pomocy
cytat (wazny):

Uwaga! Prosimy o NIE proszenie o odrobienie zadań domowych, tłumaczenia długich tekstów oraz inny prośb w których nie widać własnego wysiłku. Takie wpisy na ogół pozostają bez odpowiedzi. Zachęcamy jednocześnie do samodzielnej pracy i prośbe na forum o sprawdzenie - szansa na odzew forumowiczów jest wtedy nieporównywalnie większa :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie