błagam o przetłumaczenie listu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze bardzo o przetłumaczenie listu ... jest to dla mnie bardzo ważne

Droga Aniu !
Na wstępie listu chciałabym Cię serdecznie pozdrowic i przepraszam, że długo niepisałam, ale byłam zajęta nauką.
Piszę do Ciebie, bo chcę Cię do siebie zaprosić na wakacje. Chciałabym Ci pokzać gdzie mieszkam. Zwiedziłybyśmy zabytki w moim mieście, bo ich tutaj niebrakuje. Jest wiele pomników śliczny park i wiele zabytkowych Kościołów.Nasze miasto jest położóne nad rzeką San.W centrum znajduje się Plac Wolności z pomnikiem. Oprowadziałlabym Cię po miejscach, w których najabrdziej lubie spędzać wolny czas. Poszłybyśmy do kina i na pizze. Nie ma u nas zbyt wiele atrakcji ale myślę, że Ci się u mnie spodoba. Zapoznam Cię z moimi znajomymi, których z pewnością polubisz ,gdyż są bardzo otwarci i przyjaźni. Mam nadzieję, że do mnie przyjedziesz.
Ja Cię serdecznie zapraszam i już niemogę się doczekać.
Czekam na odpowiedź od Ciebie.
Twoja Marta

P.S Pozdrów całą rodzinę